Οι Βαυαροί επικράτησαν 3-0 του Ερυθρού Αστέρα στο Allianz Arena με γκολ των Κομάν, Λεβαντόφσκι, Μούλερ και απολαμβάνουν από την... εκκίνηση τη μοναξιά της κορυφής στον όμιλο τους.

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα της Μπάγερν Μονάχου στην εφετινή φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Βαυαροί επικράτησαν 3-0 του Ερυθρού Αστέρα στο Allianz Arena με γκολ του Κομάν, του Λεβαντόφσκι και του Μούλερ και απολαμβάνουν από την… εκκίνηση τη μοναξιά της κορυφής στον όμιλο τους μετά το ισόπαλο 2-2 του Ολυμπιακού με την Τότεναμ. 

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς ήταν κυρίαρχη στο παιχνίδι και δεν άφησε πολλά περιθώρια στους Σέρβους για να κάνουν… πονηρές σκέψεις. 

Στο 34ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Πέρισιτς έκανε την προσπάθεια από την αριστερή πλευρά, έβγαλε τη σέντρα και ο Κομάν με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπόργιαν. 



Το δεύτερο γκολ της Μπάγερν Μονάχου πέτυχε το αστέρι της ομάδας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Στο 80ο λεπτό ο Πολωνός στράικερ έκανε με πλασέ το 2-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τόμαρ Μούλερ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από εξαιρετική ασίστ του Τιάγκο Αλκάνταρα. 

Η Μπάγερν Μονάχου διεύρυνε το αήττητο εντός έδρας σερί στους 16 αγώνες (15 νίκες, μια ισοπαλία), ενώ την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τότεναμ και ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.