Επιβλητική νίκη για τους “πολίτες” κόντρα στην Σαχτάρ (video)

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, στον Γ΄ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Χάρκοβο με 3-0.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, στον Γ΄ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Χάρκοβο με 3-0. 

Η Σίτι μπήκε δυνατά και απείλησε μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Ρόντρι που έχασε καλή ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του στο σκορ. Οι «πολίτες» έψαχναν τον τρόπο για να διασπάσουν την καλή άμυνα της Σαχτάρ όμως οι γηπεδούχοι ήταν καλά παρατεταγμένοι. Η πρώτη ευκαιρία για την ομάδα του Λούις Κάστρο ήρθε στο 12ο λεπτό με τον Μάρλος. Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε στο 24 με τον Μάχρεζ μετά τη προσπάθεια του Γκούντογκαν που «σημάδεψε» το δοκάρι.

Ο Τζούνιορ Μοράες στο 35 απείλησε τον Έντερσον και τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα έφτασε στην επίτευξη ενός ακόμη γκολ. Στο 38 ο Γκούντογκαν συνεργάστηκε με τον Μάχρεζ και σημείωσε το 2-0 .

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 51 ο Έντερσον βγήκε γρήγορα για να διώξει τη μπάλα, με τον Μοράες να επιχειρεί μακρινή λόμπα όμως δεν μπόρεσε να βρει στόχο. 
Στο 76, η ομάδα του Γουαρδιόλα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0! Ο Ντε Μπρόινε έβγαλε υπέροχη πάσα στον Ζεσούς που πλάσαρε εύστοχα τον Πιάτοφ για να πετύχει το πρώτο φετινό του γκολ.

Οι ομάδες προσπαθούσαν και στο δεύτερο ημίχρονο όμως παρέμεινε το 3-0 μέχρι το τέλος. 

ΣΑΧΤΑΡ(Λούις Κάστρο):
Πιάτοφ, Κριβτσόφ, Ισμαΐλι Ματβιγιένκο, Μάρλος, Στεπανένκο, Τάισον, Άλαν Πάτρικ(74Μάρκος Αντόνιο), Μπολμπάτ, Σόλομον(46Κονοπλιάνκα), Τζούνιορ Μοράες(77` Ντεντίνιο)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ(Πεπ Γουαρδιόλα): Έντερσον, Οταμέντι, Γουόκερ(81` Ζοάο Κανσέλο), Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Γκούντογκαν, Ντε Μπρόινε(77` Μπερνάντο Σίλβα), Ρόντρι Ερνάντεζ(83` Μεντί), Μάχρεζ, Στέρλινγκ, Γκάμπριελ Ζεσούς.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.