Η Χερενφέιν δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τη Τβέντε σε αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Η Χερενφέιν ήταν η ομάδα που απέιλησε στο πρώτο ημίχρονο. Κατά κύριο λόγο με δύο χαμένα τετ-α-τετ του Φαν Μπέρχεν, τη μια με επέμβαση του Ντρόμελ την άλλη σουτάρωντας άουτ. Ο Όντγααρντ είχε τη δική του καλή στιγμή στο 36ο λεπτό όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ από το καλό σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή. 
Εκτέλεση φάουλ του Ντρέτσεβιτς στο οριζόντιο δοκάρι στο 44ο λεπτό και άστοχο φάουλ του Φάικ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου που ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε ανάλογο ρυθμό. Οι γηπεδούχοι απέιλησαν με τον Μπράιν στο 69ο λεπτό σε ένα ακόμη χαμένο τετ-α-τετ μετά από πάσα του Όντγκααρντ. Στο 87′ Ο Ζεκνίνι απείλησε με μακρινό σουτ τον Χαν που μπλόκαρε εύκολα στη μοναδική καλή στιγμή της Τβέντε.

Η Τβέντε είνια αήττητη με 3 ισοπαλίες και μία νίκη στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια, ενώ αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που η Χερενφέιν απέτυχε να σκοράρει.