Ο Κουλούρης είπε την τελευταία λέξη! (video)

Με γκολ του Έλληνα επιθετικού στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Τουλούζ απέφυγε την ήττα στη Λωραίνη, παίρνοντας την ισοπαλία με 2-2.

Σε αναμέτρηση που είχε μπόλικες συγκινήσεις προς το τέλος του, Μετς και Τουλούζ πήραν από ένα βαθμό με τον Ευθύμη Κουλούρη να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι γηπεδούχοι με ενθουσιασμό από τη νίκη στην έδρα της Σεντ Ετιέν την προηγούμενη αγωνιστική βρήκαν τάχιστα το γκολ στο 5′, ο Σιλά έχασε από τον Τραορέ, ο Ντιαλό με τη βοήθεια της κόντρας που έβαλε ο Ισιμάτ-Μιρέν πέτυχε το 6ο γκολ του στο πρωτάθλημα, από τα 7 που έχει η ομάδα του! Στην ίδια φάση τραυματίστηκε και 5 λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Νιάν.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, αλλά δεν ήταν απειλητικοί, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι Γκρενά είδαν τον Γκακπά να έχει τρία καλά σουτ στο 14′, στο 28′ και στο 30′, ενώ ο Ουκίτζα αρνήθηκε το γκολ στο 32′ στο εντυπωσιακό βολέ του Βενκέρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ακόμη πιο χαμηλός, με τον Καζανοβά να ρίχνει στη μάχη και τους τρεις διαθέσιμους επιθετικούς που είχε στον πάγκο του, δηλαδή τους Σανόγκο, Σαΐντ και Κουλούρη. Ο Σαΐντ στο 86′ ύστερα από σέντρα του Γκραντέλ ισοφάρισε σε 1-1 όμως οι Βιολέ δεν χάρηκαν για πολύ την ισοφάριση. 

Στο 90′ και μετά από βοήθεια του VAR, ο διαιτητής ορθώς έδωσε πέναλτι στη Μετς για χέρι του Αμιάν, με τον Νιάν να κάνει το 2-1. Κι εκεί που όλα έδειχναν χαμένα για την Τουλούζ, ήρθε ο Κουλούρης στο 90+6′ μετά το τακουνάκι του Σανόγκο να εκτελέσει με πλασέ και με το τρίτο φετινό γκολ του στο γαλλικό πρωτάθλημα να διαμορφώσει το 2-2. 

Οι Βιολέ έχουν 9 βαθμούς και οι Γκρενά 8.

8η αγωνιστική Ligue 1

Μετς-Τουλούζ 2-2

«Σεν Σιφοριέν», Μετς
Διαιτητής: Φλορόν Μπατά
Κίτρινες κάρτες: Nτελέν 11’ – Γκραντέλ 90+5’ 
Κόκκινες κάρτες: –

Μετς (4-3-3): Ουκίτζα – Σεντόνζ, Φοφανά, Μπόι, Ντελέν – Εντοράμ, Γκακπά, Μάιγκα – Τραορέ (82’ Κοάντ), Ενγκέτ (46’ Αμπρόζ), Ντιαλό (αρχ.) (12’ Νιάν)

Προπονητής: Βενσόν Ονιόν

Τουλούζ (4-3-3): Ρενέ – Μορέιρα, Αμιάν, Ισιμάτ-Μιρέν, Σιλά – Βενκέρ (76’ Σανόγκο), Σανγκαρέ, Μακενγκό – Ντοσεβί (68’ Σαΐντ), Γκραντέλ, Λεγιά-Ισεκά (79’ Κουλούρης)

Προπονητής: Αλέν Καζανοβά 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.