Ο Μάνουελ Νόιερ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την ισοπαλία 2-2 της Μπάγερν Μονάχου με την Άουγκσμπουργκ για το γερμανικό πρωτάθλημα και δε θέλησε να αναφερθεί στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Champions League.

Ο Μάνουελ Νόιερ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την ισοπαλία 2-2 της Μπάγερν Μονάχου με την Άουγκσμπουργκ για το γερμανικό πρωτάθλημα και δε θέλησε να αναφερθεί στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Champions League. Ο Γερμανός τερματοφύλακας δεν ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στο συγκεκριμένο ματς και υπογράμμισε πως υπάρχει πρόβλημα συγκέντρωσης στους Βαυαρούς.

Χαρακτηριστικά, ο διεθνής τερματοφύλακας δήλωσε: “Το πρόβλημα είναι στο… κεφάλι μας. Δεν ταιριάζει αυτό που έγινε στην Μπάγερν. Με ενοχλεί πολύ που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αμυνόμαστε όπως πρέπει. Αντιδράσαμε πολύ άσχημα και το πληρώσαμε. Φάνηκε σαν να ήμασταν πολύ σίγουροι για τη νίκη και την πατήσαμε. Κανένας δεν είναι αλάνθαστος, αλλά όταν παίζεις με ρίσκο αυτό συμβαίνει. Και σε μας έχει συμβεί ήδη πολλές φορές κάτι ανάλογο”.

Στη συνέχεια, τόνισε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: “Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να μιλήσω για το ματς της Τρίτης, γιατί είμαι πολύ εκνευρισμένος με ό,τι έγινε στο πρωτάθλημα”.