Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Λιρόι Σανέ, για τον οποίο εξακολουθεί να ενδιαφέρεται, παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Λιρόι Σανέ, για τον οποίο εξακολουθεί να ενδιαφέρεται, παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Οι ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας αναμένεται να κινηθούν εκ νέου για την απόκτηση του παίκτη από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στη μετεγγραφική τους λίστα βρίσκεται και το όνομα του Κάι Χάβερτς της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Αν η Μπάγερν Μονάχου καταφέρει να έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση του Σανέ, τότε δύσκολα θα ενεργοποιήσει την οψιόν που έχει για την αγορά του Φελίπε Κουτίνιο, τον οποίο απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα. Οι Βαυαροί θα πρέπει να καταβάλουν 120 εκατομμύρια ευρώ στους Καταλανούς για να αγοράσουν τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου θεωρούν πως με ένα ποσό κοντά στα εκατό εκατομμύρια ευρώ, θα μπορέσουν να έρθουν σε συμφωνία για την απόκτηση του Σανέ, ενώ με πολύ λιγότερα χρήματα μπορούν να πάρουν τον Χάβερτς. Ο Κουτίνιο θα παραμείνει στο Μόναχο, μόνο στην περίπτωση που δεν προχωρήσει καμία από τις άλλες δυο περιπτώσεις.