Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Μπάγερν Μονάχου, στο δυσκολότερο εφετινό του παιχνίδι μέχρι στιγμής και θέλει τη νίκη, προκειμένου να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League (22:00).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Μπάγερν Μονάχου, στο δυσκολότερο εφετινό του παιχνίδι μέχρι στιγμής και θέλει τη νίκη, προκειμένου να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League (22:00). Οι “ερυθρόλευκοι” γνωρίζουν πως θα έχουν αρκετά δύσκολο έργο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως στις τάξεις τους υπάρχει αισιοδοξία, πως μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη γερμανική ομάδα, με τη βοήθεια των φιλάθλων τους. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα συγκριτικά με το ματς κόντρα στον ΟΦΗ, για το πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών αναμένεται να επιλέξει διάταξη 4-3-3 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, παρατάσσοντας την ομάδα του με τον Σα στην εστία και τους Σεμέδο και Μεριά στο κέντρο της άμυνας. Οι Τσιμίκας και Ελαμπντελαουί θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Καμαρά, Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκη να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Ποντένσε, Μασούρας και Ελ Αραμπί. 

Από την άλλη πλευρά, η γερμανική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του “Γ. Καραϊσκάκης” με τους Νόιερ, Κίμχ, Παβάρ, Ερνάντες, Αλάμπα, Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάβι Μαρτίνεθ, Κουτίνιο, Γκνάμπρι, Κομάν και Λεβαντόφσκι. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντάνι Μακέλι από την Ολλανδία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέεγκστρα. Ο Γιόγκεμ Κάμπχουις από την Ολλανδία θα είναι ο επικεφαλής του VAR.