Τα γκολ της 10ης αγωνιστικής στην Premier League (video)

Η νίκη με προοπτική κορυφής της Τσέλσι στο Μπέρνλι (4-2), με τρια γκολ του Αμερικανού Πούλισιτς, και η νίκη της Μπράϊτον με ανατροπή στα τελευταία λεπτά επί της Έβερτον ξεχώρισαν στο σημεριινό πρόγραμμα της Premier League.

Μπέρνλι – Τσέλσι
Σε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό, στο Μπέρνλι, η Τσέλσι ήταν αποτελεσματική ανοίγοντας το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με τον Πούλισιτς στο 22ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες τους προκειμένου να απαντήσουν, δίχως να τις αξιοποιήσουν και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους πάλι ο Πούλιστιτς βρήκε στόχο κάνοντας το 0-2. O Αμερικανός πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ αφού πήρε μπρος με τα πρώτα του γκολ στην Premier League σημείωσε άλλο ένα τέρμα με κεφαλιά στο 56’ και δύο λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος Γουίλιαμ έκανε το 0-4.

 Στην συνέχεια χωρίς πολύ βάση στην τακτική, ακολούθησε ένα ματς ανοιχτό με πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίε, ένα εντυπωσιακό γκολ του Τζέϊ Ροντρίγκες στο 86‘ κι ένα του Μακ Νιλ στο 89‘ με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό 2-4

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα 
Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Μάντσεστερ η «Σίτι» αλλά το γρήγορο γκολ του Στάριτζ με το ξεκίνημα της επανάληψης της άνοιξε το δρόμο για μια εύκολη, σχετικά, νίκη με σκορ 3-0 επί της Άστον Βίλα καθώς ακολούθησαν τα γκολ των Ντε Μπρόϊνε (65’) και Γκιουντογκάν (70’).

Μπράϊτον – Έβερτον
Μεγάλη νίκη με ανατροπή στα τελευταία λεπτά κατάφερε η Μπράϊτον επί της Έβερτον.
Ο Γερμανός Γκρος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 15ο λεπτό. Τα «ζαχαρωτά» ισοφάρισαν άμεσα με αυτογκόλ του Γουέμπστερ (20’) και στο 74’ ο Κάλβερτ-Λιούιν έκανε το 1-2 όμως στο φινάλε ήρθε η δεύτερη και καθοριστική ανατροπή στο σκορ, όταν στο 80ο λεπτό ο Μοπάϊ με πέναλτι έκανε το 2-2 και στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Ντιν έγινε το τελικό 3-2.

Γουέστ Χαμ – Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ
Στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ με την Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ έμειναν ισόπαλες με σκορ 1-1. Τα «σφυριά» προηγήθηκαν στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Σνόντγκρας και στο 69’ ο Γάλλος Μουσέ – έξι λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς – ισοφάρισε.

Γουότφορντ – Μπόρνμουθ
Στα προάστια της Βρετανικής πρωτεύουσας Γούτφορντ και Μπόρνμουθ έμειναν στο 0-0. Χωρίς νίκη ως τώρα στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, κάπου στη μέση της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι.

Σαουθάμπτον – Λέστερ
Η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε με το εντυπωσιακό 9-0 της Λέστερ στο Σαουθάμπτον!
Ο Τσίλγουελ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό ενώ δύο λεπτά αργότερα οι «Άγιοι» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του αμυντικού Μπέρτραντ.
Ακολούθησε η ομοβροντία των φιλοξενούμενων με τρία γκολ του Ισπανού Πέρες (19’, 39’, 57’), δύο του Βάρντι (45’, 58’) κι από ένα τέρματα του Βέλγου Τέλεμανς (17’) και Μάντισον (85’).












Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.