Κάλεσε Βασιλειάδη και Μαυρία ο Φαν’τ Σχιπ

Ο Γιώργος Βασιλειάδης και ο Χάρης Μαυρίας (κλήθηκε για πρώτη φορά επί Φαν’τ Σχιπ) είναι τα νέα πρόσωπα στην Εθνική ομάδα, ενόψει των αγώνων με Αρμενία και Φινλανδία.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης και ο Χάρης Μαυρίας (κλήθηκε για πρώτη φορά επί Φαν’τ Σχιπ) είναι τα νέα πρόσωπα στην Εθνική ομάδα, ενόψει των αγώνων με Αρμενία και Φινλανδία.

Μπορεί ο Ολλανδός προπονητής να μην κάλεσε ούτε αυτή τη φορά τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Μήτρογλου, Σάμαρη και Τοροσίδη, όμως στις επιλογές του βρίσκονται δύο νέα πρόσωπα. Αφενός αυτό του Γιώργου Βασιλειάδη (ήρθε το τελευταίο χαρτί από τη Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και αφετέρου εκείνο του Χάρη Μαυρία, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε ο Φαν’τ Σχιπ την Εθνική ομάδα και προορίζεται να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας μαζί με τον Μπακάκη.

Αναλυτικά οι κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας.

Υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει αρχικών την Αρμενία (15/11, 19:00, Ερεβάν) και στη συνέχεια την Φινλανδία (18/11, 21:45, ΟΑΚΑ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.