Καπούτ(ο) η Μπολόνια, ασίστ ο Κυριακόπουλος! (video)

Με τον Φραντσέσκο Καπούτο να πετυχαίνει δύο γκολ η Σασουόλο επιβλήθηκε με 3-1 των "Ροσομπλού" στην εκκίνηση της 12ης αγωνιστικής της Serie A.

Νίκη-ανάσα για τη Σασουόλο, με την οποία αγωνίστηκε βασικός ο Γιώργος Κυριακόπουλος, η οποία επικράτησε εντός έδρας με 3-1 της Μπολόνια, φτάνοντας τους 13 βαθμούς, ενώ έχει και ματς λιγότερο, εκείνο με την Μπρέσια.

Αμφότερες οι ομάδες μπήκαν στο “Μαπέι” με την πίεση του αποτελέσματος, η μεν Σασουόλο είχε μία νίκη στα 6 προηγούμενα ματς, η δε Μπολόνια μία επιτυχία στους 8 προηγούμενους αγώνες. Οι “Ροσομπλού” είχαν την πρωτοβουλία και τις καλύτερες στιγμές έως το 22′, με εκφραστή τον Ορσολίνι, ο οποίος προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 21′, αλλά ο Κονσίλι είχε την απάντηση. 

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία κι αφού ο Καπούτο αστόχησε στο 32′ από πλεονεκτική θέση, δε συνέβη το ίδιο δύο λεπτά αργότερα, σε φάση διαρκείας ο Καπούτο βρέθηκε και πάλι αμαρκάριστος με το τέταρτο γκολ του στο τρέχον πρωτάθλημα έστειλε την ομάδα του με προβάδισμα στα αποδυτήρια. 

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ καλύτερο ρυθμό, με τον Κυριακόπουλο να βγάζει την ασίστ για το γκολ του Μπογκά στο 68′. Ο Ορσολίνι δύο λεπτά αργότερα έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 2-1, ωστόσο η Σασουόλο στο 75′ με το δεύτερο γκολ του Καπούτο έφτασε στο 3-1, κατακτώντας την πρώτη εντός έδρας νίκη της από τις 22 Σεπτεμβρίου. Στον αντίποδα η Μπολόνια επιβεβαίωσε πως έχει αμυντικό πρόβλημα, έχοντας δεχθεί πλέον 14 γκολ τις 7 τελευταίες αγωνιστικές.

Serie A, 12η αγωνιστική

Σασουόλο-Μπολόνια 3-1

«Μαπέι», Σασουόλο, Ιταλία

Διαιτητής: Μάρκο Πιτσινίνι
Κίτρινες κάρτες: Μάρλον 58’, Μανιανέλι 87’ – Μεδέλ 50’, Ντανίλο 53’, Μπάνι 57’, Τζεμαϊλί 65’, Εμπάιγ 90’
Κόκκινες κάρτες: –

Σασουόλο (4-3-3): Κονσίλι – Τόλιαν, Μάρλον, Ρομάνια, Κυριακόπουλος – Λοκατέλι (78’ Μπουραμπιά), Μανιανέλι (αρχ.), Τζούριτσιτς (61’ Τραορέ) – Μπεράρντι (74’ Ντρεφρέλ), Καπούτο, Μπογκά

Προπονητής: Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι

Μπολόνια (4-2-3-1): Σκορούπσκι – Εμπάιγ, Ντανίλο, Μπάνι, Κρέιτσι – Πόλι (αρχ.) (83’ Σχόουτεν), Μεδέλ (61’ Τζεμαϊλί) – Ορσολίνι, Σβάνμπεργκ, Σκοβ Όλσεν (54’ Σανσόνε) – Παλάσιο

Προπονητής: Μίροσλαβ Τάνιγκα
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.