Χατζηδιάκος στη NOVA: “Ανυπομονούσα να έρθω” (video)

Ο αμυντικός της Άλκμααρ έκλεψε τις εντυπώσεις στα ματς με Ιταλία και Βοσνία, είναι εξαιρετικός με την ομάδα του και μιλώντας στον Αποστόλη Λάμπο εξέφρασε την ανυπομονησία του να επιστρέψει στην Εθνική.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Άλκμααρ και σκοράρει με πολύ καλή συχνότητα για στόπερ. Ο Τζον Φαντ Σχιπ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του νεαρού στόπερ με Ιταλία και Βοσνία και τον κάλεσε ξανά. 

Video url: https://novasports-forthnet.secure.footprint.net/VO_XATZHDIAKOS_111119.mp4


Μιλώντας στην κάμερα της NOVA και τον Αποστόλη Λάμπο ο στόπερ της Άλκμααρ εξέφρασε την ανυπομονησία που είχε όλο το μήνα για να επιστρέψει ξανά στην Εθνική ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε πως αρχή της ομάδας είναι η σκληρή δουλειά και συνεχής βελτίωσή της. Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

Μετά τις δύο εξαιρετικές εμφανίσεις με Ιταλία και Βοσνία ήρθε και η δεύτερη κλήση με την Εθνική ομάδα. Το περίμενες πολύ όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε;

"Εννοείται ότι ανυπομονούσα να γυρίσω στην Εθνική, αλλά ήμουν και πολύ αφοσιωμένος στην ομάδα μου επειδή είχαμε κάποια πολύ σημαντικά παιχνίδια κι έπρεπε να τα πάμε κι εκεί πολύ καλά. Παίζουμε στο Europa League που μπορούμε να περάσουμε, είμαστε δεύτεροι στην Ολλανδία, οπότε ήμουν πολύ αφοσιωμένος εκεί αλλά ανυπομονούσα να γυρίσω και στην Εθνική."

Με την Άλκμααρ σκοράρεις συνεχώς είτε σε στατικές φάσεις είτε στη ροή του αγώνα και με το κεφάλι αλλά και με το πόδι. Το έχεις δουλέψει αυτό;

"Έχω κάνει πολλή προπόνηση στα τελειώματα γιατί πέρσι δεν έπαιζα συνέχεια και μπορούσα έτσι κι έκανα κάποιες έξτρα προπονήσεις όπως και φέτος και βγήκε στο τελευταίο ματς αυτό στο οποίο σκόραρα με σουτ έξω από την περιοχή. Οπότε ναι είχα κάνει σκληρή δουλειά πάνω στα τελειώματά μου."

Το μήνα που περιμένατε την επιστροφή στην Εθνική μίλαγες με τους υπόλοιπους διεθνείς, συνεχίστηκε το δέσιμο που ξεκίνησε από τον Οκτώβριο;

"Μιλούσα με τον Παυλίδη που παίζουμε και στο ίδιο πρωτάθλημα, αντάλλαξα και δύο-τρία μηνύματα με τον Μπακασέτα που τον παρακολουθούσα που έπαιζε στην Τουρκία αλλά και με κάποια ακόμα παιδιά ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα ναι."

Αυτό σημαίνει ότι σε αυτή τη φουρνιά παικτών που δεν αποτελείται από τους star του ελληνικού ποδοσφαίρου χτίζεται κάτι όμορφο;

"Πιστεύω ότι όσα παιδιά βρίσκονται εδώ είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες και από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Εθνική με δέχθηκαν πολύ θερμά και είμαι ευγνώμων γι' αυτό. Έχουμε "χτίσει" μια οικογένεια αν και είναι μόλις η δεύτερη φορά που βρισκόμαστε όλοι μαζί αλλά πιστεύω έχουμε δεθεί αρκετά ναι."

Η εμφάνιση με τη Βοσνία ήταν από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη που έχουμε δει εδώ και χρόνια. Το αντιληφθήκατε αυτό, σας μίλησαν οι προπονητές σας ή ο Τάκης Φύσσας που ήταν και παλιότερα στην ομάδα;

"Ναι το είπαμε. Γιατί είχαμε πάρα πολλές τελικές φάσεις και έπρεπε να είχαμε βάλει περισσότερα από δύο γκολ. Έπρεπε να κερδίσουμε με περισσότερα γκολ. Δείξαμε μια πολύ καλή Εθνική ομάδα κι ακόμα πιστεύω είναι η αρχή και μπορούμε να δουλέψουμε πιο σκληρά κι αν στους δύο επόμενους αγώνες έχουμε πάλι τόσες πολλές φάσεις να βάλουμε και περισσότερα γκολ. Αλλά η αρχή μας είναι να δουλεύουμε σκληρά, να μείνουμε σαν ομάδα και να δείξουμε το πόσο πολύ δουλεύουμε στις προπονήσεις".

Τί προσδοκάς από τα ματς με Αρμενία και Φινλανδία;

"Περιμένω να εμφανιστούμε βελτιωμένοι σε κάποιους τομείς που πρέπει να βελτιωθούμε για το μέλλον και εντάξει σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε αλλά το βασικό είναι ότι θέλουμε να δείξουμε μια πολύ καλή εμφάνιση και πάλι."

Εμείς σε παρακολουθούμε μέσα από τη NOVA και το Ολλανδικό πρωτάθλημα όπως φαντάζομαι και οι δικοί σου. Τί σου λένε όταν σε βλέπουν; Πως σε κρίνουν;

"Ο πατέρας μου μένει εδώ στην Ελλάδα και μου στέλνει συχνά μηνύματα και μου λέει για το τί λένε στην Ελλάδα για μένα, αλλά εγώ αφοσιώνομαι εκεί πέρα."


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.