Προπόνηση στην καταιγίδα η Εθνική! (pics&vid)

Με τον Κουρμπέλη να μπαίνει σήμερα για πρώτη φορά σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και υπόκαταρρακτώδη βροχή (αποκλειστικά πλάνα) προπονήθηκε η Ελλάδα στη Βουλιαγμένη.

Οι κάκιστες καιρικές συνθήκες που πλήττουν όλη μέρα τα νότια προάστια ανάγκασαν την Εθνική ομάδα να “μετακομίσει” από τον Άγιο Κοσμά στο υπέροχο γήπεδο της Βουλιαγμένης, στο οποίο οι εργασίες ανακατασκευής χλοοτάπητα από τη Δημοτική Αρχή Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ολοκληρώθηκαν πριν από περίπου δύο μήνες. Έτσι, παρά την πολλή βροχή η Εθνική προπονήθηκε κανονικά το μεσημέρι της Τετάρτης όπως θα διαπιστώσετε από τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το novasport.gr.
 

Video url: https://novasports-forthnet.secure.footprint.net/2.mp4

Σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι της προπόνησης, ο Τζον Φαντ Σχιπ είδε τον Δημήτρη Κουρμπέλη να προπονείται κανονικά για πρώτη φορά (έκανε ατομικό Δευτέρα και Τρίτη) και ως εκ τούτου να έχει και τους 24 παίκτες της αποστολής στη διάθεσή του ενόψει της αναμέτρησης με την Αρμενία. 

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα για την ενδεκάδα, ο Ολλανδός τεχνικός δούλεψε σε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, καθώς θέλησε να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των παικτών μας. Νωπές άλλωστε είναι οι μνήμες από το ματς με τη Βοσνία στο οποίο οι διεθνείς δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Video url: https://novasports-forthnet.secure.footprint.net/3.mp4

Όσο για την ενδεκάδα, δεν άνοιξε τα χαρτιά του ούτε στην σημερινή προπόνηση βάζοντας αρκετά μπερδεμένα τους παίκτες του και αλλάζοντας πρόσωπα  και σχήματα ώστε να είναι άπαντες έτοιμοι να αγωνιστούν ή να προσαρμοστούν στις συνθήκες της αναμέτρησης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.