Με αντίληψη… αρχηγού

Συνήθισε να βάζει στόχους κάθε μέρα. Αποτέλεσμα είναι να κάνει σπουδαία καριέρα σε υψηλότατο επίπεδο. Ο Μπρούνο ‘Αλβες έχει ένα μυστικό εξέλιξης. Ξέρει ακριβώς ποιος είναι και τι θέλει να πετύχει.

Η ποδοσφαιρική του διαδρομή είναι αρκετή για να τον χαρακτηρίσει κάποιος μαχητή. Γνωρίζει πως άλλοι διαθέτουν πλουσιότερα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ποιότητα. Είναι και άλλα πράγματα, όπως ο ίδιος αναφέρει.
«Ήταν πρόκληση για μένα η μετακίνησή μου στην Ιταλία. Είμαι ο πιο φιλόδοξος άνθρωπος που γνωρίζω… Δεν σταματώ ποτέ να δουλεύω και να βάζω στόχους. Αποτελεί τιμή να είμαι αρχηγός σε μια ομάδα με αυτή την ιστορία και ποδοσφαιρική κουλτούρα. Είναι σημαντικό λοιπόν να δώσω από την πλευρά μου την εμπειρία που διαθέτω βοηθώντας τους νεότερους. Επίσης θέλω να μεταφέρων το πιστεύω μου και τη θέληση για νίκη αφού πολλές φορές η ποιότητα δεν είναι από μόνη της αρκετή. Κάποιες φορές κερδίζεις παιχνίδια με την μάχη, με τη φιλοδοξία».

Μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση αναφέρθηκε στη γενέτειρά του με σεβασμό αλλά και θαυμασμό για ότι του έχει προσφέρει.
«Έχω ισχυρούς δεσμούς με την γενέτειρά μου για όλα αυτά που μου έχει προσφέρει. Αγαπώ αυτό το μέρος και κυρίως τη θάλασσα. Ποιος δεν θέλει να πηγαίνει στη θάλασσα… Όποτε βρίσκω ευκαιρία ταξιδεύω στην πατρίδα μου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Το Βαρζίμ είναι το μέρος που έζησα, μεγάλωσα, ξεκίνησα το ποδόσφαιρο, εκεί επιστρέφω σε κάθε ευκαιρία».

Αναφέρθηκε επίσης στους Πορτογάλους που έχουν περάσει από το ιταλικό πρωτάθλημα.
«Είναι πολλοί Πορτογάλοι παίκτες που έχουν περάσει από εδώ και πάντα θαύμαζα. Ο Φερνάντο Κόουτο, ο Νούνο Γκόμες, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο Πάουλο Σόουσα, ο Νούνο Γκόμες και ο Ρουί Κόστα. Το γεγονός επίσης ότι ήρθε σε αυτό το πρωτάθλημα ο Ρονάλντο, θα προσελκύσει και άλλους σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Ως Πορτογάλοι είμαστε υπερήφανοι που μας εκπροσωπούν σε αυτό το υψηλό επίπεδο ο Ρονάλντο και ο Μουρίνιο».

Ο 37χρονος στόπερ της Πάρμα μίλησε με θαυμασμό για τον 44χρονο προπονητή του Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα. «Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, ερχόμενος από μικρότερη κατηγορία. Έχει βελτιώσει σημαντικά σε ατομικό επίπεδο τους παίκτες της ομάδας, μεταξύ αυτών και εμένα τόσο αγωνιστικά όσο και ως χαρακτήρες και αυτό είναι φανταστικό. Δεν είναι εύκολο να βελτιώνεις και να εξελίσσεις  παίκτες που δεν είχαν παίξει ποτέ στην κατηγορία σε ικανούς να ανταπεξέλθουν σε υψηλό μάλιστα επίπεδο. Δουλεύουμε καλά κάθε μέρα με στόχο να βελτιωνόμαστε ως ομάδα και στόχος μας είναι να πετυχαίνουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.