Είναι 10 παιχνίδια με 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και μία ήττα. Ο Μίχαελ Ενινγκ είναι κάτι παραπάνω από δύο μήνες πλέον στον πάγκο του Άρη καθώς το ντεμπούτο του είχε γίνει στα Πηγάδια, κόντρα στην Ξάνθη, στις 20 Οκτωβρίου. Η μοναδική ήττα σε αυτό το διάστημα είναι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Έχει και πέντε ισοπαλίες από τις επτά συνολικά που έχει στο Πρωτάθλημα ο Άρης. Ο Άρης είναι μαζί με τον Παναθηναϊκό και τη Λαμία οι ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες.
Με τον Μίχαελ Ενινγκ στον πάγκο ο Άρης πήρε 19 βαθμούς και έχει συντελεστή τερμάτων 15-9.
Αρχή χωρίς αλλαγές
Στα τρία πρώτα παιχνίδια (με Ξάνθη, Παναιτωλικό και Πανιώνιο) ο Ενινγκ χρησιμοποίησε ακριβώς την ίδια εντεκάδα. Οι αλλαγές άρχισαν αργότερα, αρχικά αναγκαστικές όπως π.χ. στο 4ο δικό του παιχνίδι (με τον Αστέρα Τρίπολης) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” όταν στη θέση του Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας, μπήκε ο Δεληζήσης. Στη συνέχεια όμως, στα επόμενα παιχνίδια, οι αλλαγές δείχνουν πράγματα.
Σάσα πλάγιος μπακ
Με την ΑΕΚ είναι το πρώτο παιχνίδι που ο Σάσα (απόντος του Σούντγκρεν σε εκείνο το παιχνίδι) φεύγει από τους χαφ και πηγαίνει πλάγιος δεξιός μπακ. Είναι η αρχή μιας συζήτησης που καταλήγει στη δημόσια τοποθέτηση του Ενινγκ λίγο καιρό μετά. Ο Γερμανός λέει ότι προφανώς και ο Σάσα είναι χαφ και η συζήτηση θα πρέπει να γίνεται για τον λόγο που ψάχνει παίκτη στους μπακ παραπέμποντας στον μετεγγραφικό σχεδιασμό. Ο Σάσα θα παίξει δεξιός μπακ και με τη Λαμία ενώ με τον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ θα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ενινγκ δείχνει έτσι ότι δεν έχει σε πρώτο επίπεδο επιλογών τον Κωνσταντινίδη και τον Μενέντεθ. Αυτό εν όψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Η είσοδος του Λάρσον
Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, μετά την αποβολή του Ιντέγε στη διάρκεια του αγώνα, έρχεται από τον πάγκο ο Λάρσον και πάει στην κορυφή της επίθεσης. Σκοράρει κιόλας. Ο Ενινγκ κρατά τον Σουηδό εκεί και στα επόμενα δύο παιχνίδια με Λαμία και Ατρόμητο (απών ο τιμωρημένος, Ιντέγε) αλλά δεν τον βγάζει από την 11άδα ούτε όταν επιστρέφει (με ΟΦΗ) ο Νιγηριανός. Κι αυτή είναι μια διαφοροποίηση στο σύστημα που παίζει ο Άρης στα τρία τελευταία παιχνίδια.
Το 4-4-1-1 και ο Ντιγκινί
Η αρχή έγινε με τον ΟΦΗ. Ο Ιντέγε -έχοντας εκτίσει την ποινή του- είναι στην εντεκάδα μαζί όμως με τον Λάρσον. Ο Ενινγκ λέει ότι το σύστημα είναι 4-4-1-1, με τον Σουηδό να είναι πίσω από τον Νιγηριανό. Ο Φετφατζίδης με τον Γκάμα είναι στις πτέρυγες. Ο Άρης διαφοροποιεί το 4-2-3-1. Από αυτή την αλλαγή μένει εκτός 11άδας ο Ντιγκινί που ήταν βασικός σε όλα τα άλλα παιχνίδια.
Τα 4 παιχνίδια του Μπα
Σε αυτό το διάστημα αγώνων παίρνει 4 παιχνίδια ως βασικός ο Μπα κυρίως λόγω της μετατόπισης του Σάσα στην άμυνα. Ο 21χρονος Γάλλος παίζει με ΑΕΚ, Λαμία, Ατρόμητο και ΟΦΗ, στη συνέχεια περνάει στον πάγκο, είτε γιατί με τον Βόλο είναι ο Σάσα με τον Τόνσο στους χάφ, είτε γιατί με τον Παναθηναϊκό, επιστρέφει (μετά από πέντε παιχνίδια) το στάνταρντ δίδυμο του Ματίγια με τον Σάσα.
Κι ο Ρόουζ δεξιός μπακ
Με Βόλο και Παναθηναϊκό δεξιός μπακ είναι ο Ρόουζ. Ο Σουηδός δεξιός μπακ, Ντάνιελ Σούντγκρεν ήταν τιμωρημένος με τον Βόλο, μένει πάντως εκτός 11άδας και με τον Παναθηναϊκό παρά το ότι είχε επιστρέψει. Δεξιός μπακ είναι ο Ρόουζ και στην 11άδα ο Δεληζήσης για το κέντρο της άμυνας (μαζί με τον Βέλεθ) με τον Ενινγκ να λέει καλά λόγια για τον Δεληζήση και την προσφορά του.
Δέκα παιχνίδια, μια σειρά αγώνων με τον Ενινγκ στον πάγκο του Άρη που δείχνουν διαθέσεις για παίκτες και τους ρόλους τους στο γήπεδο αλλά και την επιδίωξη της μετεγγραφικής αναζήτησης.