Χρόνια πολλά Κριστιάνο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει γενέθλια και γίνεται 35! Η Γιουβέντους με ανάρτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα της του ευχήθηκε με ένα ξεχωριστό τρόπο για τα γενέθλια του!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει γενέθλια και γίνεται 35! Η Γιουβέντους με ανάρτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα της του ευχήθηκε με ένα ξεχωριστό τρόπο για τα γενέθλια του!

Αναλυτικά:

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε τους αριθμούς του, έκτακτους και εντυπωσιακούς, ή ίσως θα μπορούσαμε να διαλέξουμε τον κατάλογο των υπαρχόντων επίθετων, να βρούμε το καταλληλότερο για να τον περιγράψουμε.
Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος γιορτάζει σήμερα τα δεύτερα γενέθλια με τη Γιουβέντους, έχει πάει πολύ πέρα από αυτό που περιγράφουμε και ο τρόπος του κατανόησης του αθλητισμού είναι απόλυτα αλληλένδετος με το DNA μας: βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και έχει μια ακόρεστη πείνα για επιτυχία.
Ο CR7 έχει φορέσει τη φανέλα μας για ενάμιση χρόνο και μαζί έχουμε ζήσει αξέχαστες στιγμές, με τη συνεχή αίσθηση ότι το καλύτερο δεν έχει έρθει ακόμα.
Μας έδωσε τρελά γκολ , τα απολαύσαμε μαζί του 50 φορές, σκοράροντας ουσιαστικά κόντρα σε όλους τους αντιπάλους που αντιμετωπίσαμε , στην Ιταλία και στην Ευρώπη: μόνο τέσσερις ομάδες βγήκαν αβλαβείς από πρόσωπο σε πρόσωπο με τον Cristiano, ο οποίος μόλις ισοφάρισε το ρεκόρ του David Trezeguet, σημειώνοντας γκολ σε εννέα παιχνίδια σε σειρά.
Όλοι μαζί, του τραγουδάμε: χαρούμενα γενέθλια, Κριστιάνο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.