Ετοιμάζεται για την εκδίκηση ο Ζλάταν!

Μετά από απουσία επτάμισι ετών και στην ηλικία των 38 χρόνων ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα έχει και πάλι την ευκαιρία να παίξει την Κυριακή στο μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να πλήξει την Ίντερ στην προσπάθεια της για την κατάκτηση του τίτλου.

Μετά από απουσία επτάμισι ετών και στην ηλικία των 38 χρόνων ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα έχει και πάλι την ευκαιρία να παίξει την Κυριακή στο μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να πλήξει την Ίντερ στην προσπάθεια της για την κατάκτηση του τίτλου. Με την αύρα του Σουηδού, οι «ροσονέρι», παραμένουν αήττητοι μέσα στο 2020 και ελπίζουν να φτάσουν στη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια και ταυτόχρονα θα επιφέρουν δυνατό χτύπημα στην μισητή τους αντίπαλο.
  
Η Γιουβέντους που κυνηγάει τον ένατο διαδοχικό τίτλο, έχει τρεις βαθμούς  περισσότερους από την Ίντερ (παίζει το Σάββατο εκτός με τη Βερόνα), ενώ η 3η Λάτσιο παίζει και αυτή εκτός έδρας με την Πάρμα.
Ο Ιμπραχίμοβιτς είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει παίξει και με τις δύο φανέλες στο Derby della Madonnina, έχασε το τελευταίο παιχνίδι με την Βερόνα λόγω ίωσης, αλλά όπως τόνισε με δηλώσεις του ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μίλαν, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, ο Ζλάταν θα δώσει κανονικά το παρόν στο ντέρμπι.  

Ο Ιμπραχίμοβιτς γνωρίζει όλα τα σχετικά με την πίεση ενός τέτοιου παιχνιδιού, έχοντας παίξει στο ντέρμπυ του Μιλάνου έξι φορές με τη φανέλα της Ίντερ μεταξύ 2006 και 2009, ενώ ήταν στην νικήτρια πλευρά τέσσερις φορές και πέτυχε 2 γκολ..
Μετά από μια «δυστυχισμένη» σεζόν στη Βαρκελώνη, πήγε στη Μίλαν. Το πρώτο του ντέρμπι από την άλλη πλευρά ήταν αναμφισβήτητα το πιο αξιοσημείωτο ματς, καθώς σημείωσε το μοναδικό γκολ και πήρε εκδίκηση από τον αμυντικό της Ίντερ, Μάρκο Ματεράτσι για ένα συμβάν τέσσερα χρόνια νωρίτερα, όταν ο αμυντικός των «νερατζούρι» είχε κάνει ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Σουηδό επιθετικό, όταν αγωνιζόταν στην Γιουβέντους.
Μιλώντας στο περιοδικό GQ, ο Ζλάταν είπε:  «Όλοι ήταν εναντίον μου και αυτό με ώθησε για το κάτι παραπάνω. Κέρδισα ένα πέναλτι, και ποιος με ανέτρεψε; O Ματεράτσι. 1-0 η Μίλαν

Στο δεύτερο ημίχρονο, τον χτύπησα με μια κίνηση Taekwondo, και τον έστειλα στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος εξακολουθεί να σιγοβράζει για την αντιμετώπιση του Ματεράτσι το 2006, όταν έπαιζε στηΓιουβέντους. Ο ΤΡΟΧΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ».

Συνολικά, ο 38χρονος επιθετικός έπαιξε πέντε φορές σε ντέρμπι με τη Μίλαν και η τελευταία  του εμφάνιση, τον Μάιο του 2012, ήταν γλυκόπικρη. Είχε σημειώσει δύο γκολ, αλλά η Μίλαν έχασε 4-2, χάνοντας τις ελπίδες της να κερδίσει τον τίτλο εκείνη την εποχή. Από τότε παραμένει χωρίς κάποιο τρόπαιο.

Η  Ίντερ έχει κερδίσει τους τελευταίους τρεις αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων και δεν έχει χάσει από τη Μίλαν στη Serie A για περισσότερα από τέσσερα χρόνια, από ένα παιχνίδι για τα προημιτελικά του Coppa Italia, τον Δεκέμβριο του 2017.
Πριν από τον ερχομό του Ζλάταν η Μίλαν παρέπαιε και στο τελευταίο ματς πριν τον ερχομό του, οι «ροσονέρι» γνώρισαν την συντριβή με σκορ 5-0 από την Αταλάντα. Με την επιστροφή του Σουηδού, η Μίλαν μετράει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 7 ματς.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.