Σταθεροποιείται στην τρίτη θέση η Ρεν (video)

Οι Βρετόνοι έκαναν το προαπαιτούμενο, επικρατώντας με 2-0 στην έδρα της ουραγού Τουλούζ, η οποία μετραέι 16 ήττες και μία ισοπαλία στα 17 τελευταία ματς.

Για πολλοστή φορά την τρέχουσα σεζόν η Τουλούζ δέχθηκε γκολ στο πρώτο 15λεπτο ενός αγώνα, αυτή τη φορά στο 3′ ο Ραφίνια είδε την κίνηση του Μπουριζό ο οποίος με «λόμπα» νίκησε τον εξερχόμενο Γκοϊκοετσέα για το 0-1, με τους γηπεδούχους να δέχονται το 55ο γκολ τους στο πρωτάθλημα.

Οι Κυπελλούχοι Γαλλίας έφτασαν κοντά στο 0-2 στο 37′ αλλά η μπάλα μετά το σουτ του Μαουασά σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας της Τουλούζ, η οποία είχε διπλή ευκαιρία στο 44′ με Μπουαγκάρ και Ντιακιτέ, αλλά πήγε στα αποδυτήρια δίχως να πετύχει γκολ. 

Η Ρεν εκκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με οριζόντιο δοκάρι σε προσπάθεια του Νιάνγκ, όμως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που βελτίωσαν την εικόνα τους, είχαν ευκαιρία ισοφάρισης στο 68′ με τον Σανγκαρέ, τελικώς ο Μαουασά στο 83′ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 με σέντρα σουτ, εκμεταλλευόμενος τη λανθασμένη τοποθέτηση του Γκοϊκοετσέα. Για τους «Βιολέ» αγωνίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ευθύμης Κουλούρης. 

Ligue 1, 27η αγωνιστική

Τουλούζ-Ρεν 0-2

«Μουνισιπάλ», Τουλούζ

Διαιτητής: Ζερεμί Στινά
Κίτρινες κάρτες: Σανγκαρέ 23’, Βενκέρ 34’, Ντιακιτέ 45’ – Τραορέ 29’
Κόκκινες κάρτες: –

Τουλούζ (4-2-3-1): Γκοϊκοετσέα – Ντιακιτέ, Γκαμπρίελσεν, Ροχέλ, Σιλά  – Σανγκαρέ, Βενκέρ – Ντοσεβί (72’ Σαΐντ), Μπουαγκάρ (82’ Κουλούρης), Γκραντέλ (αρχ.) – Σανογκό (57’ Λεγιά Ισεκά)

Προπονητής: Ντενίς Ζανκό

Ρεν (4-4-2): Μεντί – Τραορέ, Ντα Σίλβα (αρχ.), Νιανιόν (74’ Ζελέν), Μαουασά – Ραφίνια (71’ Ταΐτ), Ενζονζί, Καμαβινγκά, Μπουριζό – Ντελ Καστίγιο, Νιάνγκ (85’ Ουνού)

Προπονητής: Ζουλιέν Στεφάν
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.