Ο Ιντέγε στο πλευρό του Ομπι Μίκελ

"Κι εγώ το ίδιο θα έκανα" είπε ο Νιγηριανός επιθετικός του Αρη σχολιάζοντας την απόφαση του συμπατριώτη του να μην παίξει με την Τραμπζονσπόρ όσο δεν σταματούσε το Πρωτάθλημα στην Τουρκία

Ο Μπράουν Ιντέγε με δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα brila.net πήρε το μέρος του Ομπι Μίκελ για την απόφασή του να μην παίξει με την Τραμπζονσπόρ -λόγω της αντίθεσής του με το ότι παιζόταν μπάλα στην Τουρκία παρά τον κορωνοϊό- όσο ακόμη το Πρωτάθλημα συνεχιζόταν. 

Οπως είναι γνωστό, ο Νιγηριανός μέσος που αγωνιζόταν στην Τραμπζονσπόρ, αρνήθηκε να αγωνιστεί στο ματς με την Μπασακσεχίρ λόγω του κορωνοϊού και πριν από λίγες ώρες η τούρκικη ομάδα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ρόστερ της. 

Ο Ιντέγε ήταν συμπαίκτης με τον Ομπι Μίκελ και στην Εθνική Νιγηρίας (σχετική η φωτογραφία) αλλά και στην κινεζική, Τιανγίν Τέντα. 

“Θα είχα κάνει ακριβώς το ίδιο. Σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι το πρωτάθλημα στην Τουρκία συνεχίζεται”, είπε ο Νιγηριανός επιθετικός του Αρη και πρόσθεσε: “Κοιτούσα στο ίντερνετ για αποτελέσματα και διαπίστωσα ότι ακόμη έπαιζαν αγώνες στην Τουρκία. Έπαθα σοκ. Ακόμη και οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, όλοι έχουν σταματήσει”.

Ο Ιντέγε συμπλήρωσε: “Τηλεφώνησα σε έναν φίλο μου που παίζει στην Τουρκία και μου είπε ότι η ένωση ποδοσφαιριστών προσπαθεί να αναβάλει το πρωτάθλημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.