Ταμείο κατά του Κορωνοϊού και μειώσεις αποδοχών στην Μπάγερν!

Στην μείωση των φετινών απολαβών τους, ύψους 20% συμφώνησαν οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν. Παίκτες της Βαυαρικής ομάδας δημιούργησαν ταμείο κατά του κορωνοϊού

Στην μείωση των φετινών απολαβών τους, ύψους 20% συμφώνησαν οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου  μετά από σχετικές συζητήσεις με τους αρμόδιους διευθυντές στο σύλλογο της Βαυαρίας!
Με αυτή την κίνηση οι ποδοσφαιριστές θέλουν να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της – λογικής – οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζουν οι ομάδες μετά την αναστολή όλων των δραστηριοτήτων λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού!

Ο Λεβαντόφσκι και η σύζυγός του πρόσφεραν πρόσφατα ένα εκατομμύριο ευρώ (!) στον αγώνα κατά του κορωνοϊού ενώ οι Γκορέτσκα και Κίμιχ – συμπαίκτες του Πολωνού φορ στην Μπάγερν Μονάχου – έχουν δημιουργήσει ένα ταμείο υπέρ της καταπολέμησης της επιδημίας με τίτλο «We Kick Korona» προσφέροντας για αρχή οι ίδιοι ένα εκατομμύριο ευρώ!
Σε μια ανάλογη κίνηση μείωσης αποδοχών προχωράνε και ίσως υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις εντός της ημέρας, οι παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ ενώ ήδη στη Γερμανία οι ποδοσφαιριστές της Γκλάντμπαχ ήταν οι πρώτοι που προχώρησαν σε μείωση των αποδοχών τους και δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη κίνηση – με πρωτοβουλία των παικτών σε πρώτη φάση – να γίνει από όλες τις ομάδες της Μπουντεσλίγκα!
Το Γερμανικό πρωτάθλημα έχει διακοπεί από τις 8 Μαρτίου ενώ οι ομάδες σταμάτησαν τις προποντήσεις στο επόμενο 10ημερο και εάν λάβουμε υπόψη τους ρυθμούς των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη Γερμανία – 5η χώρα διεθνώς με 36.116 μέχρι αυτή την ώρα – θεωρείται δύσκολο έως και απίθανο να υπάρξει δράση τουλάχιστον για ένα μήνα ακόμα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.