Όποιος θέλει τον Σάντσο θα «ξηλωθεί» χοντρά!

O Τζέιντον Σάντσο, έχει γίνει μεγάλος μεταγραφικός στόχων πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και το μέλλον του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ μοιάζει αβέβαιο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής ομάδας, Χανς-Γιοακίν Βάτσκε, τόνισε με δηλώσεις του ότι η Ντόρτμουντ θα ενεργήσει με τον καλύτερο και πιο επιθυμητό τρόπο για τον Σάντσο, αν τεθεί θέμα μετακίνησης του σε άλλον σύλλογο.
Η προοπτική του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, μοιάζει πολύ ελκυστική για πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο παραγωγικούς ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Ο 20χρονος Άγγλος μετράει 30 γκολ και 38 ασίστ σε 78 αγώνες στις δύο τελευταίες σεζόν με την ομάδα της Βεστφαλίας.

Δεδομένης της ηλικίας του – την Τετάρτη έκλεισε τα 20 χρόνια του- το κόστος της μετακίνησης του σε άλλη ομάδα θα είναι τεράστιο.
«Πρέπει πάντα να σεβόμαστε τι θέλει ο παίκτης» είπε ο Βάτσκε στην Bild«Είπαμε πριν από την κρίση της πανδημίας ότι η αγαπημένη μας ιδέα είναι να μείνει μαζί μας ο Τζέιντον. Μπορώ να πω με σαφήνεια ότι ακόμη και οι πολύ πλούσιοι σύλλογοι, παρά την υπαρκτή κρίση, δεν χρειάζεται να πιστεύουν ότι μπορούν να πάνε μαζί μας σε μια πανηγυρική περιοδεία. Δεν χρειάζεται να πουλήσουμε κανέναν κάτω από την πραγματική του αξία!».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ονομαστεί ως ο πιο πιθανός προορισμός για τον Σάντσο, αν και η Λίβερπουλ ήταν το φαβορί, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Δεκεμβρίου. Ο ίδιος όταν ήταν μικρός υποστήριζε την Τσέλσι, μία ομάδα που έχει άμεση ανάγκη από καλούς ακραίους.
Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής πήρε επίσης ένα πλούσιο νέο συμβόλαιο τον Αύγουστο  που του αποφέρει 230.000 δολάρια την εβδομάδα, οπότε μπορεί να μην βιάζεται να πάει οπουδήποτε ακόμη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.