Οι διοικήσεις των Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν και Λειψίας ήρθαν σε συμφωνία για τη δημιουργία ενός ταμείου, το οποίο θα ενισχύσει τις μικρές ομάδες του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι διοικήσεις των Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν και Λειψίας ήρθαν σε συμφωνία για τη δημιουργία ενός ταμείου, το οποίο θα ενισχύσει τις μικρές ομάδες του γερμανικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, θα συγκεντρωθεί ένα ποσό κοντά στα 45 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα μοιραστούν στις μικρότερες ομάδες, προκειμένου να ξεπεράσουν τα οικονομικά προβλήματα που δημιούργησε η διακοπή της Bundesliga, λόγω του κορωνοϊού.

Οι τέσσερις ομάδες θα διαθέσουν 12,5 εκατομμύρια ευρώ από τα έσοδα που είχαν από το Champions League της εφετινής σεζόν, καθώς και άλλα 7,5 εκατομμύρια ευρώ από τα υπόλοιπα έσοδα της εφετινής σεζόν. Στόχος τους είναι να μην αποδυναμωθεί το γερμανικό πρωτάθλημα και να γλιτώσουν τους οικονομικά ασθενέστερους της Bundesliga από την οικονομική καταστροφή. Ο γερμανικός Τύπος ζητάει από τις συγκεκριμένες ομάδες να συνεισφέρουν περισσότερο, μοιράζοντας περισσότερα χρήματα από τα έσοδά τους, στους μικρότερους.