Ο Οντριοθόλα προτιμά Μαδρίτη από Μόναχο 

Ο δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Μπάγερν Μονάχου, Άλβαρο Οντριοθόλα περιμένει το ΟΚ του Ζιντάν για να επιστρέψει στην Μαδρίτη για την επόμενη σεζόν. 

Ο δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Μπάγερν Μονάχου, Άλβαρο Οντριοθόλα περιμένει το ΟΚ του Ζιντάν για να επιστρέψει στην Μαδρίτη για την επόμενη σεζόν. 

Ο Οντριοθόλα αποκτήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου ως δανεικός τον Ιανουάριο αλλά μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος δεν είχε καταφέρει να βρει θέση στην ενδεκάδα.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ θέλει να δώσει την μάχη του για μια θέση στο βασικό σχήμα αν επαναρχίσει η σεζόν. Το καλοκαίρι όμως θα περιμένει ένα νεύμα από τον Ζινεντίν Ζιντάν για να επιστρέψει στην Μαδρίτη.

“Θα περιμένω να ακούσω τι πιστεύει, τι περιμένει από εμένα. Αλλά επαναλαμβάνω ότι νιώθω απόλυτα την αγάπη και τον σεβασμό του Ζιντάν. Δεν με έχει ξεχάσει” δηλώνει ο Οντριοθόλα ο οποίος βέβαια θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο να βρει θέση στους μαδριλένους που το καλοκαίρι θα έχουν ξανά τον Χακίμ ενώ διαθέτουν στο ρόστερ τους και τον διεθνή Ισπανό Ντάνι Καρβαχάλ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.