Ρουμενίγκε για Πέρισιτς: «Θα αποφασίσουμε τον Μάιο»

Άγνωστο παραμένει αν ο Ιβάν Πέρισιτς θα παραμείνει κάτοικος Μονάχου, αφού σύμφωνα με τον Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, η Μπάγερν δεν έχει αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του.

Άγνωστο παραμένει αν ο Ιβάν Πέρισιτς θα παραμείνει κάτοικος Μονάχου, αφού σύμφωνα με τον Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, η Μπάγερν δεν έχει αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του.

Ο Κροάτης εξτρέμ μετακόμισε στην ομάδα της Βαυαρίας το καλοκαίρι, με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκε στον αστράγαλο (Φεβρουάριο). Έκτοτε ο Πέρισιτς παραμένει στη… πιτς και η πραγματικότητα είναι πως ελάχιστες συζητήσεις έχουν γίνει για το μέλλον του στην ομάδα, αφού λόγω κορωνοϊού έχουν ανασταλεί τα πάντα. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάγερν, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε ρωτήθηκε για το θέμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Gazzetta dello Sport» και ήταν ξεκάθαρος. «Δεν έχουμε μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα, υπάρχει μία ρήτρα την οποία πρέπει να εξετάσουμε μέχρι το τέλος Μαΐου», παραδέχτηκε.

Σε περίπτωση πάντως που ο Κροάτης δεν παραμείνει στο Μόναχο, τότε για δεύτερο σερί καλοκαίρι θα βρεθεί σε αναζήτηση ομάδας, αφού δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε για να επιστρέψει στην Ίντερ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.