Ο προπονητής της Γουινέας και παλιά δόξα του γαλλικού ποδοσφαίρου μίλησε για τον μέσο του Ολυμπιακού!

Ο Μαντί Καμαρά είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους ποδοσφαιριστές του ρόστερ του Ολυμπιακού. Πολλές ομάδες έχουν πραγματοποιήσει κρούση για τον μέσο από τη Γουινέα, που όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει σε άλλη ποδοσφαιρική στέγη το προσεχές καλοκαίρι. Με την εθνική ομάδα της Γουινέας μετράει ήδη 13 ματς, με συμμετοχή στο περσινό Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο προπονητής της αφρικανικής ομάδας και παλιά δόξα του γαλλικού ποδοσφαίρου Ντιντιέ Σιξ, μίλησε για τον Καμαρά με τα καλύτερα λόγια αναφέροντας:

“O Μαντί είναι έτοιμος να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο. Όταν δουλεύεις τόσο σκληρά στη ζωή σου, έχεις μεγάλα οφέλη. Ο Μαντί δούλεψε σκληρά για να φτάσει ως εκεί και συνεχίζει να βελτιώνεται στον Ολυμπιακό”.

Για το ξεκίνημα της καριέρας του Καμαρά είπε:

“Εκτός από καλός ποδοσφαιριστής, έχει σπουδαία νοοτροπία. Είχε δύσκολα παιδικά χρόνια. Πήρε από νωρίς μαθήματα ζωής και δεν συμπεριφέρεται σαν αστέρι. Είναι ένας μετριοπαθής άνθρωπος που παλεύει για τα όνειρα του”.

Για το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων σχολίασε:

“Σημείωσε σταδιακή πρόοδο και είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε ένα μεγάλο σύλλογο στην Ευρώπη. Δεν είναι έκπληξη που η Μίλαν και η Άρσεναλ ενδιαφέρθηκαν”.