Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως έχει στη λίστα του τον μέσο του Ολυμπιακού.

Ο Μαντί Καμαρά συνεχίζει να λάμπει στα μάτια διαφόρων προπονητών ευρωπαϊκών ομάδων, μετά τη σπουδαία σεζόν με τον Ολυμπιακό. Ένας απ΄αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης εξετάζει την περίπτωση του παίκτη του Ολυμπιακού, ως μια λύση για τη μεσαία γραμμή των “ροχιμπλάνκος”. 

Η σελίδα “LTV Noticias” με ανάρτηση της έκανε γνωστό πως ο Αργεντινός τεχνικός τσεκάρει τον Μαντί Καμαρά. Οι Ισπανοί βλέπουν τον μέσο από τη Γουινέα ως μια επιλογή αντικατάστασης του Τόμας Παρτέι ο οποίος οδεύει προς την Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Η Ατλέτικο θα μπορούσε να έχει διαλέξει τον Καμαρά ως έναν από τους βασικούς της στόχους, με τον τρόπο παιχνιδιού του να είναι ιδανικός για τον Ντιέγκο Σιμεόνε και για τον ρόλο που είχε στην ομάδα ο Τόμας Παρτέι». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?????️Segundo PageNews na Grécia, o Atlético de Madrid identificou a estrela do #Olympiacos, #MadyCamara, como substituto de Thomas Partey, caso o perdam. O Atlético teria escolhido Camara como um dos principais alvos, com sua taxa de trabalho o tornando “ideal” para Simeone no papel que Partey desempenha no time do Atleti. ⚽ ?@ltvnoticias ⚽ ?@ltvgols ⚽ ⚽@ltvpluss ⚽ #?? #Alavés#AthleticBilbao#AtleticoMadrid#Barcelona#Betis#CeltadeVigo#Eibar#Espanyol#Getafe#Granada#Leganés#Levante#Mallorca#Osassuna#RealMadrid#RealSociedad#RealValladolid#Sevilla#Valencia#Villarreal#LaLiga#gols#gol#melhoresmomentos#Transfer#transfers#mercato

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LTV Notícias ⚽ (@ltvnoticias) στις