Αντίθετη στα ουδέτερα η Μπράιτον

Η Μπράιτον έγινε η πρώτη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που εκφράζει αντίθεση στο σχέδιο για ολοκλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ σε ουδέτερα γήπεδα.

Η Μπράιτον έγινε η πρώτη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που εκφράζει αντίθεση στο σχέδιο για ολοκλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ σε ουδέτερα γήπεδα.

Σύμφωνα με το «Project Restart», το αγγλικό πρωτάθλημα μπορεί να συνεχιστεί με τα 92 εναπομείναντα ματς να διεξάγονται χωρίς θεατές σε καθορισμένα ουδέτερα γήπεδα, ένα εκ των οποίων μπορεί να είναι και αυτό των «γλάρων».

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπράιτον Πολ Μπάρμπερ δηλώνει αντίθετος όμως σε αυτό, τονίζοντας ότι θα υπονομευθεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

«Όλοι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για συμβιβασμούς και είναι πιθανόν η διεξαγωγή αγώνων χωρίς θεατές  να είναι ένας από αυτούς. Όμως τα ουδέτερα γήπεδα κατά την άποψή μας μπορεί να επηρεάσουν την ακεραιότητα της διοργάνωσης», δήλωσε ο Μπάρμπερ, η ομάδα του οποίου θα έδινε εντός έδρας τα πέντε από τα εννέα εναπομείναντα παιχνίδια της σύμφωνα με το πρόγραμμα και τώρα κινδυνεύει να χάσει αυτό το πλεονέκτημα στη μάχη της παραμονής:

«Τα μειονεκτήματα του να μην αντιμετωπίσουμε τους μεγάλους της κατηγορίας στο γήπεδό μας και σε οικείο περιβάλλον είναι ολοφάνερα, ακόμα και χωρίς την παρουσία  27.000 οπαδών μας. Μπορεί να δώσουμε τα τέσσερα εκτός έδρας ματς επίσης σε ουδέτερα, αλλά το καλαντάρι δεν είναι ισορροπημένο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.