Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι επέλεξε τους πέντε καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο και μόνο ένας από αυτούς αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Πολωνός και η ομάδα του, η Μπάγερν Μονάχου θα επιστρέψουν στη δράση αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού η Μπουντεσλίγκα γίνεται το πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα ξαναρχίσει μετά την κρίση του κορωνοϊού. Η Μπάγερν αντιμετωπίζει στο Βερολίνο την Ουνιόν την Κυριακή, ελπίζοντας να διατηρήσει ή ακόμα και να αυξήσει το προβάδισμα τεσσάρων βαθμών που έχει στην κορυφή της βαθμολογίας, από τη 2η Ντόρτμουντ.

Ο Λεβαντόφσκι διανύει αναμφισβήτητα την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με  39 γκολ σε μόλις 33 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 31χρονος επιθετικός, που από πολλούς θεωρείται ο καλύτερος φορ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ρωτήθηκε από το Goal.com να απαριθμήσει τους πέντε καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο:
«Δύσκολη ερώτηση. Αν μιλάμε για το No9, θα έλεγα: Καρίμ Μπενζεμά, Τίμο Βέρνερ, Λουίς Σουάρες, Σέρχιο Αγουέρο και Κιλιάν Εμπαπέ».

Ένα άλλο παραδοσιακό Νο9 είναι ο Έρλινγκ Χάλαντ της Μπορούσια Ντόρτμουντ και ο Λεβαντόφσκι είχε κάποιες συμβουλές για τον νέο αστέρα της πρώην ομάδας του. «Έχει τεράστιες δυνατότητες, αλλά έχει ακόμα χρόνο να διανύσει. Δεν θέλω να του ασκήσω πίεση με τις δηλώσεις μου. Αν δουλέψει σκληρά, μπορεί να γίνει καλύτερος παίκτης και τελικά να φτάσει στο ανώτερο επίπεδο. Επομένως, θα ήταν καλό για αυτόν να μείνει στην Μπουντεσλίγκα περισσότερο, πριν κάνει το επόμενο βήμα».