Μπάγερν: Δεν κρατιούνται οι Βαυαροί, απουσίες για τον Φλικ (pics)

Οι πρωτοπόροι επιστρέφουν σε δράση την Κυριακή (17/5, 19:30) με αντίπαλο την Ουνιόν στην πρωτεύουσα, με τον προπονητή των πρωτοπόρων Χανς - Ντίτερ Φλικ να αρχίζει να συνηθίζει την μάσκα και τον Μίρολσλαβ Κλόζε στο πλευρό του.

Οι πρωτοπόροι επιστρέφουν σε δράση την Κυριακή (17/5, 19:30) με αντίπαλο την Ουνιόν στην πρωτεύουσα, με τον προπονητή των πρωτοπόρων Χανς – Ντίτερ Φλικ να αρχίζει να συνηθίζει την μάσκα και τον Μίρολσλαβ Κλόζε στο πλευρό του. Η Ουνιόν φιλοξενεί την Μπάγερν στο Βερολίνο (17/5, 19.30) και οι ποδοσφαιριστές του Φλικ ανυπομονούν να επιστρέψουν στο γήπεδο. Η Μπουντεσλίγκα είναι το πρώτο πρωτάθλημα που ανοίγει, για τους παίκτες, όχι για τους φιλάθλους δυστυχώς, τις πύλες του!

”Είμαι πολύ χαρούμενος που αρχίζουμε! Έχουμε βέβαια τραυματίες με μακροχρόνια προβλήματα, Κουοτίνιο, Τολισό και Σούλε δεν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, ενώ ο Ισπανός Χάβι Ματρίνεθ δεν έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης”. είπε ο τεχνικός της Μπάγερν που θα έχει για πρώτη φορά δίπλα του τον Μίροσλαβ Κλόζε.

Ο τεχνικός της πρωτοπόρου θα βρίσκεται στον πάγκο με προστατευτική μάσκα, όπως ορίζουν οι κανονισμοί. Η Μπάγερν βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς (55) πάνω από την Ντόρτμουντ (51) που αντιμετωπίζει σήμερα (16:30) στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ τη Σάλκε, στη Βεστφαλία.

”Είναι περίεργο συναίσθημα για όλους μας, όμως πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες τηρώντας τα απαραίτητα και κατάλληλα μέτρα. Την φορούσα την μάσκα και στις συσκέψεις, ώστε να την συνηθίσω”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.