Ντόρτμουντ-Σάλκε 4-0: Απλά και εντυπωσιακά (vid)

Η Ντόρτμουντ πέτυχε την πέμπτη διαδοχική νίκη της στη Μπουντεσλίγκα, εις βάρος της Σάλκε που συμπλήρωσε οκτώ ματς χωρίς "τρίποντο".

Η Ντόρτμουντ πέτυχε την πέμπτη διαδοχική νίκη της στη Μπουντεσλίγκα, εις βάρος της Σάλκε που συμπλήρωσε οκτώ ματς χωρίς “τρίποντο”. 

Με το σκηνικό περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου να μη θυμίζει σε τίποτε ντέρμπι της “Κοιλάδας του Ρουρ”, λόγω των άδειων κερκίδων και των περιοριστικών μέτρων, η Ντόρτμουντ επικράτησε της Σάλκε με σκορ 4-0 στην επιστροφή της Μπουντεσλίγκα στη δράση. 

Η ομάδα του Λουσιάν Φαβρ έδειξε να ξεπερνά πολύ γρήγορα την απραξία και να ξεδιπλώνει στο γήπεδο τις αρετές της, που της έδωσαν γρήγορο προβάδισμα από το 29ο λεπτό με το δέκατο τέρμα του Χάαλαντ ένω πέτυχε και δεύτερο γκολ πριν από την ανάπαυλα με διαγώνιο σουτ του Γκερέιρο. 

Παρότι η Σάλκε βελτίωσε την απόδοση της δεν αποδείχθηκε απειλητική ούτε στο δεύτερο μέρος, με το βαθμό δυσκολίας για τους φιλοξενούμενους να αυξάνεται από το 48ο λεπτό με το τέρμα του Αζάρ. Ο Γκερέιρο με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του διαμόρφωσε το τελικό 4-0. 

Οι ενδεκάδες: 
NTOΡΤΜΟΥΝΤ (Λ. Φαβρ): Μπούρκι, Πίστσεκ, Χούμελς, Ακάντζι, Χακίμι, Ραφαέλ Γκερέιρο, Νταούντ, Ντιλέινι, Μπράντ, Αζάρ, Χάαλαντ.

ΣΑΛΚΕ (Ντ. Βάγκνερ): Σούμπερτ, Τομπιντό, Σανέ, Νάσταζιτς, Κένι, Οτσίπκα, Μακένι, Σέρνταρ, Αρίτ, Καλιτζούρι, Ραμάν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.