Η Βέρντερ πανηγύρισε σπουδαίο διπλό (0-1) μέσα στην Φέλτινς Αρένα κόντρα στην ''άρρωστη'' Σάλκε που μετράει τέσσερις ήττες στη σειρά. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μπιντενκούρ (32').

Η Βέρντερ πανηγύρισε σπουδαίο διπλό (0-1) μέσα στην Φέλτινς Αρένα κόντρα στην ”άρρωστη” Σάλκε που μετράει τέσσερις ήττες στη σειρά. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μπιντενκούρ (32′).

Καλύτερη η Βέρντερ στο ξεκίνημα, είχε την πρωτοβουλία, όχι την μεγάλη ευκαιρία, η Σάλκε σε παθητικό ρόλο, προερχόταν από τρεις σερί ήττες μετά την επανέναρξη  (Ντόρτμουντ 4-0, Άουγκσμπουργκ (0-3) και Φορτούνα (2-1) και έφτασε τις τέσσερις μέσα σε δύο εβδομάδες. Η Βέρντερ προηγήθηκε με τον Λεονάρντο Μπιντενκούρ να εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα της Σάλκε με πολύ ωραίο σουτ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με το 4ο φετινό του γκολ και 2ο μετά την επανέναρξη.

Ο προπονητής της Σάλκε, Ντέβιντ Βάγκνερ, έκανε τέσσερις αλλαγές μέσα σε 8 λεπτά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού. Η Σάλκε έκανε το καλύτερο της 20λεπτο μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ψάχνοντας την ανατροπή. Η Βέρντερ άντεξε την πίεση και κράτησε το 0 στην άμυνα για τρίτο διαδοχικό ματς και πρώτη μετά από δύο χρόνια, ενώ η Σάλκε αγνοεί την νίκη για 11ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Την ερχόμενη αγωνιστική η Σάλκε ταδιδεύει στο Βερολίνο για να αντιμετωπίσει την Ουνιόν,ενώ η Βέρντερ υποδέχεται στη Βρέμη την Άιντραχτ. Στο πάγκο για τους φιλοξενούμενους έμεινε ο Στέφανο Καπίνο, που μετράει μόλις μια συμμετοχή στο πρωτάθλημα, τον περασμένο Μάρτιο κόντρα στη Χέρτα (2-2) πριν τη διακοπή.

Κίτρινες: Γκρέγκοριτς, Λάνγκαμπ, Τιντιμπό, ΜακΚένι, Οσάκο, Ζέλκε, Μπουγελάμπ, Κάμπακ

Σάλκε (Βάγκνερ): Νούμπελ, Σανέ, Κένι, Μιράντα (80′ Μπουργκστάλερ), Κάμπακ, Τοντιμπό (45′ Οτζίπκα), Καλιγκιούρι, Γκρέγκοριτς (57′ Κουτουκτσού), Σεπφ, ΜακΚένι (55′ Μπουγελάμπ), Ματοντό (45′ Ραμάν)

Βέρντερ Βρέμης (Κόχφελντ): Παβλένκα, Λάνκαμπ, Μοϊσάντερ, Γκεμπρεσελασιέ, Φογκτ Κλάασεν, Μπίτενκουρ (45′ Οσάκο), Ρασίκα (57′ Ζέλκε), Έγκεσταϊν, Σάρτζεντ (71′ Μπαργκφρέντε)