Ο Λούκας Ερνάντεζ της Μπάγερν Μονάχου τραυματίστηκε ξανά. Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των Βαυαρών έχει απογοητεύσει την διοίκηση.

Στον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με την Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Λούκας Ερνάντεζ ήταν στο βασικό σχήμα αλλά άντεξε μόλις σαράντα-πέντε λεπτά. Αποχώρησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με πρόβλημα στους προσαγωγούς. Φέτος έχει παίξει σε δεκατέσσερις αγώνες της Μπουντεσλίγκα και έχει ολοκληρώσει μόλις πέντε ενενηντάλεπτα.

Ο Γάλλος αμυντικός στοίχισε ογδόντα εκατομμύρια στους Βαυαρούς το καλοκαίρι του 2019 και έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας. Σίγουρα η εικόνα του δεν έχει πείσει ότι άξιζε τα χρήματα που δαπανήθηκαν. Ο κόουτς Χάνσι Φλικ έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Γάλλου και μάλιστα ακόμη περισσότερο ικανοποιημένος από τον τρόπο που τον υποδέχτηκε η ομάδα.

Πάντως ήδη έχει αρχίσει η φημολογία για παραχώρησή του από την Μπάγερν με οποιαδήποτε μορφή και η Μάντσεστερ Σίτι δηλώνει έτοιμη να τον πάρει στην Αγγλία ενώ και η Νιούκαστλ εμπλέκεται στα σενάρια για την απόκτησή του.