Μπουχαλάκης στο novasports: “To… φιλικό με τον ΠΑΟΚ και το master chef” (video)

Ο μέσος του Ολυμπιακού μίλησε στο novasports.gr για την επιστροφή στις προπονήσεις και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την ανανέωση Μαρτίνς και την ευκαιρία που περιμένει στο Master Chef!

O Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του ελληνικού κορμού του Ολυμπιακού, με πολλές συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα. Ως ένας από τους τρεις… σωματοφύλακες της μεσαίας γραμμής μαζί με Καμαρά και Γκιλιέρμε αναμένεται να είναι βασικός στην επανεκκίνηση της σεζόν στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος μέσος μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr και αναφέρθηκε στην απαιτητική περίσταση του ντέρμπι με τον δικέφαλο του Βορρά, που θα μοιάζει με… φιλικό προετοιμασίας. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: 

“Θα είναι και για μας πρωτόγνωρο. Ίσως μοιάζει με ένα δεύτερο – τρίτο φιλικό προετοιμασίας, αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι βάσει έντασης. Ουσιαστικά είναι το πρώτο επίσημο ματς, χωρίς φιλικά. Έχουμε παίξει μόνο κάποιες φορές δίτερμα και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Να κάνουμε απλά πράγματα γιατί σίγουρα θα συναντήσουμε μεγάλη κόπωση”.  

Ο ‘Ελληνας μέσος μίλησε και για τη μαγειρική που τον βοήθησε να περάσει δημιουργικά το χρόνο στο σπίτι εν μέσω καραντίνας, καθώς αναζήτησε νέα ταλέντα πέραν του ποδοσφαίρου.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο video!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.