Πρόεδρος Λυών: “Ρεάλ και Γιουνάιτεντ ήθελαν τον Σερκί”

Ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το νέο αστέρι της Λυών, Ραγιάν Σερκί αποκάλυψε ο Ζαν Μισέλ Ολάς. 

Ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το νέο αστέρι της Λυών, Ραγιάν Σερκί αποκάλυψε ο Ζαν Μισέλ Ολάς. 

Ο 16χρονος επιθετικός αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της γαλλικής ομάδας και ο Ολάς ονειρεύεται να τον δει ηγέτη της Λυών σε λίγα χρόνια. Γι’ αυτό άλλωστε, όπως αποκάλυψε, έκανε τα πάντα για τον κρατήσει στην Ολιμπίκ, παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπήρχε από κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.

“Είναι ξεκάθαρο ότι έχει όλα τα φόντα για να φτάσει στην κορυφή. Γι΄αυτό καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο μαζί μας. Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για να τον αποκτήσουν“, δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Λυών.

“Θέλουμε να πετύχει μαζί μας, να τον βοηθήσουμε να βελτιωθεί. Στόχος μας είναι να έχουμε τα επόμενα χρόνια έναν ηγέτη στην επίθεση, έναν ηγέτη που θα προέρχεται από τις Ακαδημίες μας”, συμπλήρωσε ο Ζαν Μισέλ Ολάς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.