Ένα ημίχρονο πήρε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να "ξυπνήσει" κόντρα στη Νιούκασλ στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", ωστόσο η ομάδα του Σόλσκιερ κατάφερε με δύο γκολ στο β' μέρος να φτάσει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της.

Ένα ημίχρονο πήρε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να “ξυπνήσει” κόντρα στη Νιούκασλ στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ”, ωστόσο η ομάδα του Σόλσκιερ κατάφερε με δύο γκολ στο β’ μέρος να φτάσει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της. 

Ο Λουκάκου άνοιξε το σκορ στο 64′, βγαίνοντας πρώτος στην μπάλα μετά την ασταθή απόκρουση του Ντουμπράβκα στο φάουλ του Ράσφορντ, με τον τελευταίο να γράφει το 0-2 στο 80′ με πλάσε μέσα από την περιοχή, ύστερα από την πάσα του Σάντσες. 

Οι “κόκκινοι διάβολοι” ανέβηκαν έτσι στους 38 βαθμούς και πλησίασαν την Τσέλσι και την προνομιούχο τετράδα στους 6 πόντους. Στη 15η θέση και στο +2 από τον υποβιβασμό έμειναν από την άλλη οι “καρακάξες”.

Ματσάρα για… ένα ημίχρονο στο “Βιτάλιτι Στέιντιουμ”, με τις Μπόρνμουθ και Γουότφορντ να μοιράζονται τους βαθμούς ύστερα από ένα εντυπωσιακό 3-3! Ο Ντίνι (14′, 27′) έκανε το 0-2, για να έρθει η απάντηση από τους Άκε (34′) και Γουίλσον (37′) από πλευράς Μπόρνμουθ. Ένα μόλις λεπτό μετά το 2-2 ο Σέμα έβαλε και πάλι μπροστά τους φιλοξενούμενους στο σκορ (2-3) ωστότο στο 40ο λεπτό, ο Φρέιζερ διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Στους 29 πόντους η Γουότφορντ, στους 27 η Μπόρνμουθ.