Η Μπάγερν Μονάχου διαπραγματεύεται με τον Ντάβιντ Άλαμπα για έναν χρόνο αλλά δεν βρίσκει την χρυσή τομή για να συνεχίσει στην Μπάγερν. Το αντίο είναι κοντά.

Η Μπάγερν Μονάχου προσπαθεί τον τελευταίο χρόνο να βρει την λύση για να κρατήσει τον Ντάβιντ Άλαμπα στο Μόναχο. Η Μπάγερν συζητάει με τον ατζέντη του Αυστριακού αμυντικού εδώ και έναν χρόνο αλλά συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί και όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Άλαμπα βρίσκεται από τα δεκαέξι του στην Μπάγερν και έχει έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς. Σε ηλικία μόλις 27 ετών μάλλον ήρθε η ώρα για μια νέα περιπέτεια καθώς δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει συμφωνία για να παραμείνει στην πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από τέσσερις ομάδες με τους δύο μεγάλους της Ισπανίας Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, την Παρί Σεν Ζερμέν από την Γαλλία και την ομάδα του πρώην προπονητή του Ντάβιντ Άλαμπα, Πεπ Γκουαρδιόλα την Μάντσεστερ Σίτι να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Ο Άλαμπα έχει κατακτήσει εννέα προωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα, δύο Σούπερ Καπ στην Γερμανία και ένα Champions League, ένα UEFA Super Cup και ένα Παγκόσμιο κύπελλο Συλλόγων.