Bologna : Νέο συμβόλαιο για τον Μιχάιλοβιτς (video)

Η Μπολόνια ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σίνισα Μιχάιλοβιτς ως το 2023. Η Μπολόνια απέδειξε έμπρακτα την στήριξή της στο πρόσωπο του Μιχάιλοβιτς. 

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς θα είναι προπονητής της Μπολόνια ως το 2023. Η Μπολόνια επέκτεινε την συνεργασία της με τον 51χρονο τεχνικό για ακόμη έναν χρόνο. Ο Μιχάιλοβιτς ανέλαβε την ομάδα τον Ιανουάριο του 2019 και αυτή τη στιγμή οι ροσομπλού είναι στην δέκατη θέση της βαθμολογίας στην Serie A με την ομάδα να έχει αγώνα με την Γιουβέντους την Δευτέρα στην επιστροφή της στα γήπεδα. 

Ο Μιχάιλοβιτς φαίνεται πως όχι μόνο θα βγει νικητής στην μάχη με την λευχαιμία αλλά και πως θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2023. Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε επίτιμος δημότης της Μπολόνια και για ακόμη μια φορά έδειξε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να σκέφτεται θετικά για το μέλλον. 

Μετά την μάχη και με τον κορωνοϊό είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα ενώ σε πρόσφατο βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο twitter της ομάδας έδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει και πως να “εκτελεί” τερματοφύλακας με το εντυπωσιακό αριστερό πόδι του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.