Ολυμπιακός: Θετικά σημάδια από Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δείχνει πως θα καταφέρει να παίξει ρόλο στο ματς με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο.

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο βράδυ στο Φάληρο τον Παναθηναϊκό (21.30, NS1HD) για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θέλουν να συνεχίσουν με ακόμα ένα νικηφόρο ματς στο δρόμο για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος. Απών από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά εξαιτίας μιας σύσπασης στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Γάλλος ξεκουράζεται και ακολουθεί ειδική θεραπεία.

Αυτό που “καίει” τον Βαλμπουενά είναι η συμμετοχή στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Κακά τα ψέματα πρόκειται για το πιο σημαντικό παιχνίδι του συγκεκριμένου διαστήματος. Με τη διαφορά που έχει δημιουργηθεί στο πρωτάθλημα, απομένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση. Απεναντίας στο κύπελλο η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ είναι ανοικτή υπόθεση μετά την ήττα 3-2 στην Τούμπα.

Ο Γάλλος πέρα από τη διάθεση να αγωνιστεί -που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν αρκεί- έχει δείξει και σημάδια γρήγορης βελτίωσης της κατάστασης του. Το σώμα του δείχνει να ανταπεξέρχεται σ’ αυτή τη δοκιμασία κι έτσι μέχρι στιγμής οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, πιστεύουν πως ο Βαλμπουενά θα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς για τον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Είτε για μια θέση στην ενδεκάδα, είτε ως μια σημαντική εναλλακτική για τον Πορτογάλο τεχνικό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Μπορεί χωρίς τον Βαλμπουενά;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.