Το “American Dream” του Χααλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ κάνει τα πάντα για τη Ντόρτμουντ αλλά δεν είναι μόνος. Ποιο είναι το "αμερικανικό όνειρο" του Νορβηγού σκόρερ;

Αναμφίβολα ο Έρλινγκ Χάλαντ κερδίζει τις εντυπώσεις στη Ντόρτμουντ καθώς οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του από νίκη σε νίκη. Έχει όμως και αρκετή βοήθεια από τους συμπαίκτες του, ένας εκ των οποίων είναι ο Τζιοβάνι Ρέινα τον οποίο ο Χάαλαντ αποκαλεί “American Dream”.

Ο Ρέινα είναι από τις μεγάλες ελπίδες του αμερικανικού ποδοσφαίρου και στο ματς με τη Λειψία αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός στη Μπουντεσλίγκα. Μάλιστα μοίρασε και τη πρώτη του ασίστ στον Χάαλαντ για το 1-0, πριν ο Νορβηγός με δεύτερο δικό του γκολ “τελειώσει” το ματς λίγο πριν την ώρα του.

Ερωτηθείς για τον Ρέινα ο Χάαλαντ είπε: “Τον έλεγα “American Dream” και αυτό είναι αλήθεια. Είναι μόλις 17 χρόνων και αυτά που κάνει στο γήπεδο είναι απίστευτα. Έχει τεράστιο μέλλον μπροστά του.”

Ο Ρέινα με τη σειρά του είπε: “Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή στο αρχικό σχήμα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Πετύχαμε σπουδαία νίκη για να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.