Άρης: Αποχαιρετά ο Λάρσον

Παρελθόν από τον Άρη αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Ντάνιελ Λάρσον, καθώς ο Σουηδός μεσοεπιθετικός δεν αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του

Η ΠΑΕ Άρης μπορεί να ενημέρωσε νωρίτερα σήμερα (27/6) ότι ο Ντάνιελ Λάρσον έμεινε εκτός αποστολής της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τα πλέι οφ εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατό του, όμως, όπως φαίνεται υπάρχει βαθύτερη αιτία από αυτό. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός, όπως όλα δείχνουν, αποχαιρετά άμεσα τους “κίτρινους”, καθώς δεν αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Μάλιστα, ο Λάρσον χαιρέτησε σήμερα τους συμπαίκτες του στην ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- η αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το Κύπελλο την περασμένη Τετάρτη (24/6) ήταν η τελευταία για τον ίδιο με τη φανέλα του Άρη. Το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος του Ιουνίου, επομένως δεν τίθεται θέμα παράτασης μέχρι τη λήξη της τρέχουσας σεζόν.

Ο Λάρσον ίσως να μην είναι ο μοναδικός, που θα αποτελέσει παρελθόν από τους “κίτρινους” άμεσα. Η απόφαση των διοικούντων την ΠΑΕ Άρης είναι να μην κάνουν προσπάθεια να κρατήσουν στην ομάδα παίκτη ή παίκτες που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε αυτήν. Αυτό συνεπάγεται ότι το δρόμο του Σουηδού ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλοι, με το ρόστερ να αδειάζει και το βάρος για το υπόλοιπο των πλέι οφ να πέφτει σε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.