Ένινγκ: “Δεν ξέρω ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι” (vid)

Ο Μίκαελ Ένινγκ έδειξε, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά σήμερα (27/6) στη NOVA, πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στον Άρη με τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν

Μπροστά σε ένα σημαντικό ζήτημα βρίσκεται ο Μίκαελ Ένινγκ, σε ό,τι αφορά στη συνέχεια των πλέι οφ της Super League 1. Κάποιους παίκτες ενδέχεται να μην τους έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Άρη, καθώς τα συμβόλαιά τους λήγουν και δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν στην ομάδα μετά το τέλος του τρέχοντα μήνα. Γεγονός που προβληματίζει τον Γερμανό τεχνικό των “κίτρινων”, όπως έδειξε στις δηλώσεις που έκανε σήμερα (27/6) αποκλειστικά στη NOVA.

Ο Ένινγκ, πάντως, δεν ήθελε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Αρκέστηκε σε αυτή την αναφορά, όμως, λίγο αργότερα ήρθε ο αποκλεισμός του Ντάνιελ Λάρσον από την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για να επιβεβαιώσει του λόγου του το αληθές. Όπως έγινε γνωστό, ο Σουηδός μεσοεπιθετικός δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης να ανανεώσει το συμβόλαιό του κι έτσι θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν. Το ίδιο ενδέχεται να συμβεί και με κάποιους συμπαίκτες του.

Επιπλέον, ο Γερμανός προπονητής του Άρη σχολίασε στη διάρκεια της συνέντευξης με ποια διάθεση αντιμετωπίζει η ομάδα του τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που έρχεται αμέσως μετά τον άδοξο αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο Κύπελλο, και κατά πόσο θα παίξουν ρόλο στην αναμέτρηση ότι αυτή αποτελεί ντέρμπι μεγάλου γοήτρου για την πόλη, αλλά και ότι σε αυτή -ουσιαστικά- βαθμολογικό κίνητρο έχουν μόνο οι “ασπρόμαυροι”. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, “…δεν ψάχνουμε καμία δικαιολογία, στόχος μας είναι η νίκη σε αυτό παιχνίδι!”   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.