Ο επιθετικός της Λιλ, Βίκτορ Οσίμχεν βρίσκεται με την σύζυγό του και τον ατζέντη του στην Νάπολι και οι φήμες για συμφωνία με τους παρτενοπέι οργιάζουν.

Ο 21χρονος Νιγηριανός επιθετικός Βίκτορ Οσίμχεν είναι στην Νάπολι με την σύζυγό του αλλά και τον ατζέντη του και όλα δείχνουν οτι είναι κοντά σε συμφωνία με την Νάπολι. Με ιδιωτική πτήση προσγειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην πόλη και εξετάζει σοβαρά την πρόταση συνεργασίας των παρτενοπέι.

Ο Οσίμχεν μένει στο ξενοδοχείο Κόρσο Βιτόριο Εμανουέλε όπου εδρεύει και η Νάπολι μετά την πανδημία. Το βράδυ έχει συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Κριστιάνο Τζούντολι και τον προπονητή Τζενάρο Γκατούζο. Η περίπτωσή του πάντως κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι καθώς η Λιλ δεν θα παραδώσει φτηνά τον πρώτο της σκόρερ στους Ιταλούς. 

Ο Οσίμχεν αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Σαρλερουά με την Λιλ να δίνει δεκατρία εκατομμύρια Ευρώ και φέτος σε τριάντα-οκτώ παιχνίδια με τους Λιλουά πέτυχε δεκαοκτώ γκολ και έδωσε και έξι ασίστ. 

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο της Λιλ, Τζέραρντ Λόπεζ. Πέρσι ήταν κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Πεπέ όμως οι ατζέντηδες του παίκτη προτίμησαν την Άρσεναλ. Η Νάπολι πάντως παίζει χωρίς ανταγωνισμό για την απόκτηση του Νιγηριανού αυτή την στιγμή.