Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Θέλετε Σάντσο; Βιαστείτε!

Γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Ντόρτμουντ έδωσε τελεσίγραφο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως έχει περιθώριο μέχρι τις 10 Αυγούστου για να αποκτήσει τον Σάντσο. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κρύβει το γεγονός ότι τον τελευταίο χρόνο έχει προσπαθήσει αρκετά για να αποκτήσει τον Τζέιντον Σάντσο. Αν θέλει να τον αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι έχει περιθώριο μέχρι τις 10 Αυγούστου για να το κάνει σύμφωνα με την Γερμανική Bild και θα πρέπει η προσφορά να φτάνει τα εκατό εκατομμύρια Ευρώ.

Ο Άγγλος ακραίος επιθετικός Σάντσο τελείωσε την χρονιά στην Μπουντεσλίγκα με 17 γκολ και 17 ασίστ. Η Ντόρτμουντ φυσικά και δεν έχει καμία διάθεση να τον παραχωρήσει αλλά αν φτάσει στα χέρια της πρόταση που αγγίζει ή ξεπερνά τα εκατό εκατομμύρια θα είναι αναγκασμένη να το πράξει στην δύσκολα οικονομικά εποχή που διανύουμε. 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήδη αποκάλυψε ότι η Σίτι είναι εκτός από αυτή την μάχη για να επαναφέρει στον σύλλογο έναν παίκτη που έφυγε από τις ακαδημίες της για την Μπουντεσλίγκα το 2017. Η Λίβερπουλ δεν δείχνει διατεθειμένη να ξοδέψει τριψήφιο ποσό για έναν ποδοσφαιριστή οπότε στην Αγγλία η Γιουνάιτεντ παίζει μόνο της για τον Σάντσο. 

Την ίδια ώρα η Γιουνάιτεντ βλέπει τον Μέισον Γκρίνγουντ να εξελίσσεται και η απόκτηση του Σάντσο σίγουρα θα φρενάρει τον νεαρό Άγγλο επιθετικό που πέτυχε δύο καταπληκτικά γκολ με την Μπόρνμουθ.

“Όταν παίζεις βασικός στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάτι έχεις κάνει καλά στην καριέρα σου. Αν αντέχεις αυτό, αντέχεις τα πάντα. Ο Γκρίνγουντ έχει ποιότητα που λείπει από πολλούς ποδοσφαιριστές. Πάντα θα σκοράρει. Πάντα θα έχει θέση στο γήπεδο, εμείς απλά θα συνεχίσουμε να τον “χτίζουμε” στο γυμναστήριο και στον αγωνιστικό χώρο” δήλωσε ο προπονητής του Όλε Γκούναρ Σόσλκιερ που πλέον έχει μεγάλο δίλημμα καθώς είναι από τους μεγαλύτερους φαν του Τζέιντον Σάντσο αλλά και του Μέισον Γκρίνγουντ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.