Ρεν : Ανακοίνωσε Τεριέ από την Λυών

Πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ρεν υπέγραψε ο Μαρτίν Τεριέ. Η Ρεν ξόδεψε δώδεκα εκατομμύρια Ευρώ για την απόκτησή του από την Λυών.

Προ διετίας η Λυών έδωσε έντεκα εκατομμύρια Ευρώ στην Λιλ για να αποκτήσει τον Μαρτίν Τεριέ. Δύο χρόνια μετά και παρά την δήλωση του κόουτς Ρούντι Γκαρσία ότι θα ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ, ο 23χρονος μέσο-επιθετικός μετακόμισε για τα επόμενα πέντε χρόνια στην Ρεν.

Η Λυών εισέπραξε δώδεκα εκατομμύρια για την παραχώρησή του ενώ μπορεί να εισπράξει άλλα τρία εκατομμύρια αν ο παίκτης και η ομάδα επιτύχουν κάποιους στόχους. Παράλληλα η Λυών θα εισπράξει και 15% από την επόμενη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. 

Ο Τεριέ φέτος έπαιξε σε τριάντα-πέντε παιχνίδια με την Λυών σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε έξι φορές και μοίρασε και δύο ασίστ. Φυσικά χάνει την ευκαιρία να βοηθήσει την Λυών να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League απέναντι στην Γιουβέντους. 

Είναι ο δεύτερος βασικός παίκτης που αποχωρεί πριν το δεύτερο ματς με τους Ιταλούς καθώς και ο μέσος Τουσάρ επέστρεψε στην Χέρτα από την οποία αγωνιζόταν ως δανεικός στους Γάλλους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.