Μιχαΐλοβιτς: “Δεν είμαστε έντεκα δολοφόνοι”

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς εξαπέλυσε επίθεση κατά της διαιτησίας και του ιταλικού Τύπου, μετά την ήττα 2-1 της Μπολόνια από τη Σασουόλο.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς εξαπέλυσε επίθεση κατά της διαιτησίας και του ιταλικού Τύπου, μετά την ήττα 2-1 της Μπολόνια από τη Σασουόλο. Ο Σέρβος τεχνικός υποστήριξε πως οι διαιτητές και ο Τύπος αντιμετωπίζει την ομάδα του λες και πρόκειται για έντεκα δολοφόνους, ενώ παράλληλα εξέφρασε τα παράπονά του για την αντιμετώπιση της Μπολόνια, μετά τη νίκη επί της Ίντερ

Αρχικά, ο Μιχαΐλοβιτς δήλωσε: “Δε θα απαντήσω σε ερωτήσεις, αλλά θα σας πω κάποια πράγματα και θα με ακούσετε. Η Σασουόλο έπαιξε καλύτερα και άξιζα τη νίκη. Ο διαιτητής με απέβαλε δικαίως, γιατί του είπα πού να πάει. Όμως έχω βαρεθεί να είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες στην Ιταλία και ο κόσμος να μας αντιμετωπίζει σαν να είμαστε έντεκα δολοφόνοι στο γήπεδο”.

Στη συνέχεια, τόνισε για τον ιταλικό Τύπο: “Είδα τις προάλλες, αφότου νικήσαμε την Ίντερ, ότι σε μια εκπομπή μιλούσατε μισή ώρα για το πώς έχασε η Ίντερ και δεν αναφέρατε ούτε μια φορά τη δική μου ομάδα. Αυτό είναι ντροπή. Αξίζαμε αναφορά και αναγνώριση, αλλά μας αγνόησαν παντελώς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.