Οσασούνα-Θέλτα 2-1: Ανατροπή στις καθυστερήσεις (vid)

Νίκη με ανατροπή για την Οσασούνα, η οποία βρέθηκε να χάνει στο 10' από την Θέλτα, όμως πήρε το “τρίποντο” στις καθυστερήσεις του αγώνα, επικρατώντας 2-1.

Νίκη με ανατροπή για την Οσασούνα, η οποία βρέθηκε να χάνει στο 10′ από την Θέλτα, όμως πήρε το “τρίποντο” στις καθυστερήσεις του αγώνα, επικρατώντας 2-1 για την 36η αγωνιστική της Primera Division

Για 90 λεπτά η Θέλτα κρατούσε στα χέρια της έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αρνάιθ που ήρθε από τον πάγκο για να οδηγήσει την ομάδα της Παμπλόνα στη νίκη. 

Η ομάδα της Γαλικίας που δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια προηγήθηκε στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σάντι Μίνα να αξιοποιεί την ασίστ του Ιάγκο Άσπας και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ερέρα για το 0-1. 

Οι γηπεδούχοι όμως δεν άργησαν να αντιδράσουν, καθώς στο 23ο λεπτό επανέφεραν την ισορροπία στο παιχνίδι με τον Γκαγέγκο να σκοράρει για το 1-1 μετά από ασίστ του Εστουπινιάν. Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. 

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με την κεφαλιά του Αρνάιθ να καταλήγει στα δίχτυα της Θέλτα

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Θέλτα παρέμεινε τους 36 βαθμούς και απέχει τέσσερις από την ζώνη του υποβιβασμού και τη Μαγιόρκα που έχει ματς λιγότερο, ενώ η Οσασούνα έχει 48 διατηρώντας ελάχιστες ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο.

Οι συνθέσεις: 

Οσασούνα (Αρασάτε): Ερέρα, Ρονκάγλια (67′ Βιδάλ), Αριντάνε, Όιερ, Γκαρσία, Εστουπινιάν, Ινίγο Πέρεθ, Τόρες (85′ Μπάρχα), Μπράτσανακ (84′ Μονκαγιόλα), Αντριάν (67′ Αρνάιθ), Γκαγέγκο.

Θέλτα (Όσκαρ Γκαρθία): Βιγιάρ, Μάγιο, Αραούχο, Ολάσα (85′ Μέντες), Σάνθ (46′ Νολίτο), Αϊντο, Γιοκσουλού, Ραφίνια (66′ Βαθκεθ), Μπελτράν (66′ Μπράνταριτς), Ιάγκο Άσπας, Μίνα (72′ Ερνάντεθ). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.