Ντόρτμουντ: Απαιτεί 130 εκατ. ευρώ για Σάντσο

Τίποτα λιγότερο από 130 εκατομμύρια ευρώ, θα πρέπει να ξοδέψει η Γιουνάιτεντ, αν θέλει ν΄αποκτήσει τον Τζέιντον Σάντσο από τη Ντόρτμουντ!

Το συμβόλαιο του Άγγλου ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ τελειώνει σε δύο χρόνια και αγγλικά δημοσιεύματα, κάνουν λόγο πως δεν θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία.  

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έκρυψε ποτέ το ενδιαφέρον της για τον Σάντσο και μάλιστα προσπάθησε και το 2017 να τον αποκτήσει από την Σίτι χωρίς όμως επιτυχία.  

Η Ντόρτμουντ θέλει 130 εκατομμύρια ευρώ για τον Σάντσο κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε παρατεταμένες διαπραγματεύσεις στην μετά -κορωνοϊό- εποχή. Φυσικά η έξοδος της Μάντσεστερ στο Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει σημαντικό ρόλο.  

Ο Τζέιντον έχει συμβόλαιο με εμάς και θα είμαστε χαρούμενοι αν είναι μαζί μας και την επόμενη σεζόν. Το να σκεφτούμε κάτι άλλο, σημαίνει πως, το χρονικό σημείο είναι σωστό και πως θα ικανοποιηθούμε οικονομικά 100%”, τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ Μίχαελ Ζορκ.  

Τα 89 εκατομμύρια λίρες που έδωσε η Γιουνάιτετντ για τον Πογκμπά παραμένουν το ρεκόρ της ομάδα σε μεταγραφή. Για τον Σάντσο, το ρεκόρ αυτό θα σπάσει καθώς θα πρέπει να δαπανήσουν 116 εκατομμύρια λίρες! Άνθρωποι της Γιουνάιτεντ θεωρούν πως ο παίκτης δεν θα παραμείνει στην Ντόρτμουντ κάτι που φαίνεται να επιβεβαίωσε και ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας Γιόακιμ Βάτσκε, που τόνισε ότι ο Σάντσο ενδέχεται να παραχωρηθεί το καλοκαίρι.  

 Μάλιστα, στην Γιουνάιτεντ, σκέφτονται σοβαρά να παραχωρήσουν έξι παίκτες, προκειμένου να έχουν τα χρήματα που απαιτούνται για τον 20χρονο! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.