Ρομπέρτο Ινγκλέζε: «Η χειρότερη περίοδος της ζωής μου!»

Ο επιθετικός της Πάρμα Ρομπέρτο Ινγκλέζε επέστρεψε μετά από σχεδόν έξι μήνες στην ενεργό δράση στο παιχνίδι απέναντι στη Μπολόνια.

Μάλιστα αποδείχτηκε καταλυτική η παρουσία του, καθώς με δικό του τέρμα στο 92ο λεπτό οι «gialloblu» ισοφάρισαν 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ο 28χρονος επιθετικός μίλησε για τη δύσκολη περίοδο του τραυματισμού του, στο επίσημο site της Πάρμα.
«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της καριέρας μου, αν όχι σε όλη τη ζωή μου. Ήταν έξι μεγάλοι μήνες, αλλά τελικά υπήρξε ένα χαρούμενο τέλος και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα με αυτόν τον τρόπο και συνέβαλα στην επιτυχία της ομάδας μου. Οι συμπαίκτες μου είναι χαρούμενοι με την επιστροφή μου, γιατί ήταν κοντά μου. Δεν ήταν εύκολο, αλλά δεν τα παράτησα και το άξιζα».

Μάλιστα ο υψηλόσωμος φορ αποκάλυψε ότι κανονικά δεν έπρεπε να έχει παίξει τον αγώνα εναντίον της Μπολόνια! 

«Περιμέναμε την τελευταία διαβούλευση από τη Φινλανδία, αλλά τα σύνορα έκλεισαν. Εγώ και ο προπονητής κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον στα μάτια και είπαμε ότι ήρθε η ώρα, ότι δεν είχε νόημα να περιμένουμε.

Ήρθαμε από μια δύσκολη περίοδο και δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες. Τώρα, είμαστε ευτυχείς που έχουμε αφήσει αυτήν την περίοδο πίσω μας και προσπαθούμε να κάνουμε νέα αρχή από σήμερα. Χαίρομαι που επέστρεψα, τώρα πρέπει να βαδίζουμε μέρα με τη μέρα και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Συνολικά, είμαστε μια υπέροχη ομάδα!».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.