Γκλάντμπαχ : Ατυχία = 1000 λουκάνικα

Η Γκλάντμπαχ την τελευταία αγωνιστική σφράγισε εισιτήριο Champions League ενώ η ομάδα του Μάρκο Ρόζε κέρδισε τον τίτλο της πιο άτυχης στην Μπουντεσλίγκα. Το έπαθλο; Χίλια λουκάνικα.

Για δέκατη χρονιά η “Ένωση φίλων Λουκάνικου Θουριγγίας” απονέμει το βραβείο στην πιο άτυχη ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Μετά από μεγάλη μάχη με την Βέρντερ Βρέμης και την Μπάγερν Μονάχου ο τίτλος φέτος πάει στην Γκλάντμπαχ.

Η Γκλάντμπαχ του Μάρκο Ρόζε σταθερά καλή όλη την χρονιά και στην πρώτη τετράδα λίγο έλειψε στο φινάλε να χάσει το εισιτήριο Champions League από την Λεβερκούζεν αλλά παρά την ατυχία της… άντεξε. 

Η “Ένωση φίλων Λουκάνικου Θουριγγίας” καταγράφει εδώ και εννέα χρόνια για κάθε σεζόν, δοκάρια, αυτογκόλ, χαμένα πέναλτι, γκολ που δέχεται μια ομάδα στις καθυστερήσεις και με τον δικό της λογάριθμο στο τέλος της σεζόν υπολογίζει την πιο άτυχη ομάδα. 

Ο τίτλος πάει στην Γκλάντμπαχ η οποία παίρνει την σκυτάλη από την Χόφενχαϊμ η οποία ήταν πρώτη πέρσι. Η Γκλάντμπαχ θα βάλει στα γραφεία της ένα περίεργο τρόπαιο αλλά θα πάρει και ως δώρο χίλια λουκάνικα τα οποία ο πρόεδρος Χανς Μάγερ δήλωσε ήδη πως θα τα μοιραστεί με τον κόσμο της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.