Μπολόνια – Νάπολι 1-1: Δεν έφτασε το γκολ του Μανωλά (vid)

Η Νάπολι προηγήθηκε με τον Έλληνα στόπερ (0-1, 7ο λεπτό), όμως η Μπολόνια ήταν καλύτερη και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον φορμαρισμένο Μούσα Μπάροου (1-1, 80ο λεπτό).

Η Νάπολι προηγήθηκε με τον Έλληνα στόπερ (0-1, 7ο λεπτό), όμως η Μπολόνια ήταν καλύτερη και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον φορμαρισμένο Μούσα Μπάροου (1-1, 80ο λεπτό). Οι δύο ομάδες προέρχονταν από ισοπαλίες με Πάρμα (2-2) και Μίλαν (2-2).

Η Νάπολι άνοιξε νωρίς το σκορ (7ο λεπτό, 0-1) στο Ρενάτο Νταλ’Άρα με το 4ο γκολ του Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας στόπερ επέστρεψε στο αρχικό σχήμα και μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ματέο Πολιτάνο έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις με τη Νάπολι να ελέγχει το παιχνίδι και χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα από την ακίνδυνη Μπολόνια κράτησε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η Μπολόνια συνήλθε και άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες απειλώντας τον Μέρετ. Η Νάπολι διαχειριζόταν το αποτέλεσμα και παρακολουθούσε τους γηπεδούχους να απειλούν. Στο 80ο λεπτό, ο Μούσα Μπάροου κατάφερε να ισοφαρίσει με το 8ο φετινό του γκολ, 5ο μετά την επανέναρξη (1-1, 80ο λεπτό). Η Μπολόνια θα μπορούσε να πάρει και την νίκη καθώς είχε ευκαιρίες στο φινάλε του ματς με μεγαλύτερη το δοκάρι του Ντανίλο στο 94+.

Μπολόνια (Μιχαϊλοβιτς): Σκορούπσκι, Τομιγιάσου, Ντανίλο, Μπαγέ (83′ Ντένσβιλ), Κρέιτσι (65′ Ντάικς), Μεδέλ (78′ Μπάλντουρσον), Σοριάνο, Ντομίνγκες (78′ Πόλι), Μπάροου, Όλσεν (65′ Ορσολίνι), Παλάσιο

Νάπολι (Γκατούζο): Μέρετ, Μανωλάς, Μαξίμοβιτς, Ντι Λορέντσο, Χισαϊ, Ντέμε, Ζιελίνσκι (83′ Άλαν), Ελμάς (69′ Ρουίθ), Πολιτάνο (61′ Καγεχόν), Λοσάνο (61′ Ινσίνιε), Μίλικ (69′ Μέρτενς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.