Μαυροπάνος: Δανεικός στη Στουτγκάρδη

Την ώρα που σενάρια ανέφεραν πως ο Ντίνος Μαυροπάνος δεν υπολογίζεται από την Άρσεναλ, αυτός ανανέωσε με τους “κανονιέρηδες” και δόθηκε δανεικός στην Στουτγκάρδη.

Την ώρα που οι περισσότεροι ανέφεραν πως ο Ντίνος Μαυροπάνος δεν υπολογίζεται από την Άρσεναλ και ότι ο αγγλικός σύλλογος σκοπεύει να τον πουλήσει, ήρθε μια εξέλιξη που τους διέψευσε πανηγυρικά.

Οι “κανονιέρηδες” όχι μόνο δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, αλλά προχώρησαν και σε επέκταση της συνεργασίας τους μαζί του πριν τον δώσουν δανεικό για ένα χρόνο στη Στουτγκάρδη.

Ο Μαυροπάνος μαζί με τον μάνατζέρ του, Κωνσταντίνο Φάρρα είχαν βρεθεί στα γραφεία της Άρσεναλ στο Λονδίνο όπου και προχώρησαν σε επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα έναν χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και μάλιστα με αυξημένες οικονομικές απολαβές για τον Έλληνα στόπερ. Αν μη τι άλλο μια εξέλιξη που φανερώνει ότι η Άρσεναλ πιστεύει και επενδύει στον νεαρό αμυντικό και δεν σκέφτεται το σενάριο της παραχώρησής του σε άλλη ομάδα. 

Έτσι, λοιπόν, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην παραμονή στη Γερμανία του Ντίνου Μαυροπάνου, αφού ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αγωνιζόταν στη Νυρεμβέργη από τον περασμένο Ιανουάριο, θα αγωνίζεται δανεικός την επόμενη σεζόν στη Στουτγκάρδη.

Πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση ο Σβεν Μίσλιντατ, ο άνθρωπος που είχε εισηγηθεί την απόκτησή του στην Άρσεναλ και ζήτησε από τους Λονδρέζους να τον παραχωρήσουν στο γερμανικό σύλλογο. 

Το μήνυμα της Στουτγκάρδης στα social media είχε καθ’ όλα ελληνικό χρώμα με τη φράση «καλώς όρισατε Ντίνος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.